Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 23 recepten
Vroeger in Rotterdam…. Zo aan het eind van de week is de puf er wel eens uit en wil ik niet te lang in de keuken staan. Maar om nou direct eten te halen[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIngrediënten 250gr. Champignons 1 Rode ui 2 Knoflooktenen 2tl. Truffelolie 100 ml Kookroom (light) 1 liter. Kippen of groentebouillon Olijfolie Snufje peper[...]
Bron: kokenoplocatie.blogspot.nl. Jeanne`s Uiensoep Ingredienten 50 gr boter 750 gr uien (in dunne ringen gesneden) 2 tenen knoflook (fijngehakt) 1 rode paprika (schoongemaakt en in reepjes[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlSaoto Soep Deze soep is zo lekker..... Of je nu de surinaamse, javaanse of indonesische versie neemt Het lijkt door de ingredienten een gedoe maar dat is het[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlWitte tomatensoep? Maar hoe werkt dat dan? Laat anderen maar eens proeven zonder dat je zegt wat het is. Kunnen ze raden wat het is of worden ze op het[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIn het weekend rond lunchtijd eten wij thuis graag een soepje. In de winter staat er standaard erwtensoep op het menu, er ligt altijd wel een voorraadje op ons[...]
Bron: emmatimmerman.blogspot.nlEen tomatensoep is voor mij een must aan het begin van een uitgebreid diner, een niet te vol bakje zodat je nét een bodempje hebt voor de rest van de avond. Zo[...]
Bron: emmatimmerman.blogspot.nlGoulash is oorspronkelijk een Hongaars stoofvleesgerecht. Goulash is heel lekker bij bijvoorbeeld frietjes, rijst of gekookte pasta. Een meer waterige versie[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlIngrediënten voor 4 personen: 1,5 kg rijpe (tros- of roma)tomaten 2 rode uien, in halve ringen 2 teentjes knoflook, grof gehakt 3 el olijfolie 1[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlIngrediënten 3 rode uien 2 teentjes knoflook 3 el olie 1 pot krachtbouillon tomaat (350 ml) 2 blikken linzen (a 400 g) 1 zakje geraspte cheddar (kaas,[...]
Bron: ah.nlMet dit herfstige weer verlang ik naar lekkere kruidige warme gerechten. Bij een zorgboerderij in de buurt hadden ze prachtige pompoenen te koop. Mijn keuze[...]
Bron: uitdetuinindekeuken.blogspot.nlMijn moeder maakt heerlijke tomatensoep. Zij maakt een meer Italiaanse variant met bassilicum. Aangezien haar soep gewoon heel lekker is werd het tijd voor[...]
Bron: ikzitop.blogspot.nlHet idee voor dit soepje spookte al enkele dagen door mijn hoofd. Op deze vrije vrijdag kon ik hem gelukkig uitproberen. Het resulteerde in een ontzettend[...]
Bron: puurjulia.blogspot.comIk wou graag een keer visbouillon maken. Nou heb ik wel eens bouillabaise gemaakt, maar maak ik met de visfond van de Albert Heijn. Daarom heb ik deze keer[...]
Bron: foodie-sophie.blogspot.nlGoulash is oorspronkelijk een Hongaars stoofvleesgerecht. Goulash is heel lekker bij bijvoorbeeld frietjes, rijst of gekookte pasta. Een meer waterige versie[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlDe wereld op zijn kop. Normaal schrijf ik eerst een review van een kookboek om er daarna (vaak veel te lang daarna, wegens drukke werk-, kook-, blog- of[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIn Haarlem hadden we een heerlijke thaise kippensoep met zoete aardappel gegeten en ik had dit bedacht een beetje na te maken. Toen er ook nog een pompoen in[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlIngrediënten 4 tomaten 1 sinaasappel (schoongeboend) 1/2 l visbouillon (van 3 tabletten) 2 uien 5 tenen knoflook 2 takjes tijm 1 grote aardappel[...]
Bron: ah.nlJe wordt wel eens op een idee gebracht door ergens iets lekkers te eten, zo ook met deze soep. Ik ben groot fan van het boek 'Veg' waar deze soep in staat,[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlNiet gelijk ontmoedigd raken bij het zien van de ingrediëntenlijst!. Het zijn voornamelijk kruiden en deze geven juist die bijzondere smaak aan deze[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nl