Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
Een paar keer per maand spreek ik af met een vriendin uit de buurt waarbij we samen koken en onze mannen mogen komen mee-eten. Heel gezellig. Omdat ik nog een[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beHectische tijden in huize Morren-Klinck ;-) Het uitgeven van een nieuw kookboek, de opening van een restaurant en alles wat daarbij komt kijken. En dan hebben[...]
Bron: smakelijck.blogspot.comJip en Janneke hadden een gat in de heg, wij hebben een minideurtje in de schutting. Als ik mijn best doe, dan pas ik er ook door, maar het is bedoeld voor de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl‘Wat zullen we morgen eens eten?’ vroeg ik aan Peter. Bietensoep ? Stelde hij voor. Nah, daar had ik geen zin in, die had ik tenslotte pas nog[...]
Bron: supersisterssuperfood.blogspot.nlSaoto Soep (Surinaams), Soto Ajam (Indonesisch), oftewel Multi-Culti-Kippensoep. Suriname en Indonesië liggen een behoorlijk eind uit elkaar, maar door het[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlEen paar dagen later dan gepland, maar nu staat het receptje voor deze heerlijke pompoensoep eindelijk online. Een goede timing want het is morgen Halloween![...]
Bron: happyfoodz.blogspot.nlNiet voor niets is de kip-kerriesalade favoriet in Nederland. Kip-kerrie is gewoon een lekkere combinatie, zoals in deze soep. Voor mensen zoals ik, die meer[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEen opvallend lekkere soep met eenvoudige ingrediënten... Een paar weken geleden heb ik via Odin een biologisch lamsvleespakket ontvangen. Er was een foutje[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlNiet gelijk ontmoedigd raken bij het zien van de ingrediëntenlijst!. Het zijn voornamelijk kruiden en deze geven juist die bijzondere smaak aan deze[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIk kook graag met de speltkorrels van mijn overbuurman Landgoud . Deze korrels zijn van het oerras Oberkelner Rotkorn . Ik gebruik deze korrels steeds vaker[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlvoor 4 personen * 1 pompoen (geschild, ontpit en in blokjes) * 1 tot 1,5 l groentebouillon * 1 blikje kokosmelk * 2 uien (gesnipperd) * 0,5 rode chilipeper[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 teen knoflook 2 tengels bleekselderij 1 cm verse gemberwortel 2 el olijfolie 1 tl gemalen komijn (djinten) 1 tl gemalen koriander[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen * 1 pompoen (geschild, ontpit en in blokjes) * 1 tot 1,5 l groentebouillon * 1 blikje kokosmelk * 2 uien (gesnipperd) * 0,5 rode chilipeper[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 teen knoflook 2 tengels bleekselderij 1 cm verse gemberwortel 2 el olijfolie 1 tl gemalen komijn (djinten) 1 tl gemalen koriander[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen . 200 g witvisfilets zonder huid . 150 g witte- of groene kool . 100 g sperziebonen Pasta . 3 sjalotten . 3 lente-uien . 2 tenen knoflook . 4[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 8 grote gepelde gamba's; olijfolie; 3/4 dl. kippenbouillon; 100 g. tauge; 3 dl. kokosmelk; 1 tl. palm- of rietsuiker; zout; 3 tl. sambal;[...]
Bron: smulweb.nl