Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 17 recepten
1 boerensoepkip van 2,5 kilo. 2 preien, 2 uien,2 tenen knoflook, 12 takjes peterselie, 12 takjes selderij, 16 zwarte peperkorrels,drie laurierblaadjes, 2[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 4 tomaten 1 sinaasappel (schoongeboend) 1/2 l visbouillon (van 3 tabletten) 2 uien 5 tenen knoflook 2 takjes tijm 1 grote aardappel[...]
Bron: ah.nlDe wereld op zijn kop. Normaal schrijf ik eerst een review van een kookboek om er daarna (vaak veel te lang daarna, wegens drukke werk-, kook-, blog- of[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beGoulash is oorspronkelijk een Hongaars stoofvleesgerecht. Goulash is heel lekker bij bijvoorbeeld frietjes, rijst of gekookte pasta. Een meer waterige versie[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlDenkend aan Ameland voel ik de wind op mijn gezicht. De zon op mijn winterjas Het schitteren van de golven in het licht Hoe nietig en hoe weerbaar wij ook[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlIk wou graag een keer visbouillon maken. Nou heb ik wel eens bouillabaise gemaakt, maar maak ik met de visfond van de Albert Heijn. Daarom heb ik deze keer[...]
Bron: foodie-sophie.blogspot.nlDeze vegetarische tomatensoep smaakt lekker pittig…. Net even anders dus! Ingrediënten: 1 kilo vleestomaten ½ halve zoete paprika 2 uien 1 teentje[...]
Bron: jeanyscooking.blogspot.deNa een heerlijke dag buiten had ik gisteren zin in een fijne, warme pindasoep. Ik heb voor bloemkool gekozen omdat deze nog in huis was, je kunt ook[...]
Bron: sherydahskooklab.blogspot.nlIngrediënten 250gr. Champignons 1 Rode ui 2 Knoflooktenen 2tl. Truffelolie 100 ml Kookroom (light) 1 liter. Kippen of groentebouillon Olijfolie Snufje peper[...]
Bron: kokenoplocatie.blogspot.nlGoulash is oorspronkelijk een Hongaars stoofvleesgerecht. Goulash is heel lekker bij bijvoorbeeld frietjes, rijst of gekookte pasta. Een meer waterige versie[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlAls ik aan uiensoep denk, dan denk ik vooral aan de enorme kaaslaag die er voor mij op hoort te zitten. Het liefst zo'n laag waarbij de kaas over de rand van[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlVeel recepten beginnen met het fruiten van ui in boter of olie. Ook ik pak bijna dagelijks een ui uit de kast. Bij de boerderijen hier in de buurt zijn netjes[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlRegelmatig gebruik ik bouillon voor in soepen en sauzen. Als ik kippensoep of groentesoep kook trek ik echt bouillon van vlees en groenten. Dat is best veel[...]
Bron: potjesenpannen.blogspot.nl2 a 3 uien 2 tenen knoflook 2 l water visafval 3 lepels kruidenazijn peterselie zout peper saffraan laurier 500 g visfilet 3 dooiers citroensap[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 500 gr kipfilet 1,5 L kippenbouillon (van 4 blokjes, vrij sterk dus) 4 el arachide-olie 2 flinke uien (in dunne reepjes) 4 teentjes knoflook[...]
Bron: smulweb.nl