Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
Nodig: 300 ml bouillon 1 kleingesneden ui 4 kleine courgettes in blokjes gesneden 1 uitgeperst teentje knoflook 2 in blokjes gesneden aardappels peper en zout[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl4 aardappels, geschild en in stukjes 1 bloemkool in roosjes 1 liter bouillon bekertje creme fraiche peper en zout Doe de bouillon in de pan, voeg de aardappel[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlJip en Janneke hadden een gat in de heg, wij hebben een minideurtje in de schutting. Als ik mijn best doe, dan pas ik er ook door, maar het is bedoeld voor de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlAls je risotto kan garen in bouillon, kan dat dan ook met een verdunde tomatensaus? Nou, dat kan dus. Sterker nog, dat is heel erg lekker! Risotto met[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl‘Soep is wezenlijk en heeft altijd zin, zelfs als de wereld om ons heen dat helemaal niet meer heeft.’ – Anthony Bourdain Ik kon de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlWitte tomatensoep? Maar hoe werkt dat dan? Laat anderen maar eens proeven zonder dat je zegt wat het is. Kunnen ze raden wat het is of worden ze op het[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHaast een herfstsoepje met een flink hartige smaak, maar het idee van de walnoten met citroenschil leek me weer eens wat anders. En dat was het ook. Een goed[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlSlow food is al snel ook comfort food. Je moet er wel even de tijd voor nemen, maar werk heb je er amper aan. Deze soep is simpel, maar doordat het lang op het[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk vind soep best lekker, want je kunt zo fijn soppen met een stuk brood, maar ik heb liever een iets dunnere soep dan zo’n dikke drab. Voor erwtensoep[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHam-kaas-uienbroodjes en Preisoep Toen ik nog een kind was aten wij op mijn verjaardag steevast bij mijn grootouders, waar mijn opa ham-kaas-uienbroodjes voor[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlNog een soep uit het boek Leafs, waar ik de vorige keer ook al uit kookte. Het waren notabene de kinderen die vroegen of ik de soep nog eens maakte, en dat[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlToen ik laatst blogde over Van Eigen Bodem kwam ik op hun website een recept voor erwtensoep tegen. Niet zo opzienbarend, afgezien van de zilveruitjes en de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEven twee reacties van onze tafelgenoten, niet toevallig de tweeling, bij het zien / eten van deze soep: ‘Dat ga ik echt niet eten. Kijk hoe het eruit[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlMaak 2 uien schoon, snijd ze in kleine stukjes en bak ze licht aan. Voeg ongeveer 2 liter bouillon toe, 1 teentje knoflook en 1 tot 1 1/2 kilo broccoli. Kook 8[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl