Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 139 recepten
Ingrediënten Porties: 3 1 eetlepel olijfolie 1 ui, dun gesneden 2 wortels, in plakjes gesneden 1 wortelpeterselie, in blokjes gesneden 1/2 knolselderij,[...]
Bron: allrecipes.nlBasic recepten pleeg ik niet om mijn blog te zetten. Dit blog is tenslotte opgezet om nieuwe recepten aan mijn zus in Zuid Frankrijk en visa versa door te[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlTijd voor erwtensoep!! Nu het weer kouder wordt is dit echt mijn lievelings soep. Komt ook nog eens goed uit, zo eet ik meer peulvruchten en hoef ik geen[...]
Bron: gezondlevenvanjacoline.blogspot.nlAls je plotseling vreselijk veel trek krijgt in pompoensoep en je hebt toevallig van alles in huis, maar géén pompoen, dan biedt deze soep uitkomst. Het is[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comLaatst heb ik een heerlijk vers tomatensoepje gemaakt, gewoon met wat restjes uit de koelkast, wat gehakt en wat Italiaanse kruiden. Het resultaat was erg[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlvoor 4 personen 250 gram hachee-vlees of soepvlees - 2 eetlepels olie - 1 grote ui - 2 teentjes knoflook - 1 eetlepel tomatenpuree - 2 eetlepels bloem - 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 liter groentebouillon (1 blokje voor groentebouillon en 1 blokje voor groene kruiden bouillon) olie voor bakken 1 ui, fijn 2 gele courgette,[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 500 g wortels, in dunne schijfjes 1 eetl. rijst 2½ dl kippenbouillon 1 theel. suiker ½ theel. cayennepeper zout 2½ dl magere[...]
Bron: allrecipes.nlHet is aspergeseizoen! De standaardgerechten met asperges zijn heerlijk, maar die kennen we natuurlijk allemaal wel. Hierbij eens iets anders! Om dit gerecht[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlOw, ow... Als ik niet weet wat ik moet maken voor het avondeten, of als ik weet dat het een drukke week word (zodat ik lekker veel overhoud voor de dag erna of[...]
Bron: miss-eekma.blogspot.nlIngrediënten voor 4 personen 2 kg mosselen 4 sjalotten fijngehakt Voor de bouillon: Visbouillonblokje (of maak zelf visbouillon van graten e.d.) 1 ui[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl