Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 26 recepten
Aspergesoep met tomaat-komkommersalade & speltbrood De aspergetijd is aangebroken en aangezien hij gemiddeld maar 2 maanden in Nederland duurt, moeten we[...]
Bron: martinehilverda.blogspot.nlIngrediënten 1 brood (pave campagnard) 100 ml olijfolie extra vierge 3 tenen knoflook (geperst) ½ tl gemalen komijn (djinten) 8 trostomaten 1[...]
Bron: ah.nlJamie`s Koele Lentesoep Dit lichte frisse soepje stond in de A.H van Appie Mooi lentegroen van kleur en koud Lekker veel kruiden.... Dus heerlijk gezond ook[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlLichte frisse soep voor als het heel warm is. Ingrediënten : 2 komkommers 2 avocado's 2 uien 1 teentje knoflook 0.5 limoen 0.5 tl cayennepeper 1 l koude[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet komt vrijwel nooit voor dat ik mosselen overhoud. Maar als ik ze overhoud, maak ik er de volgende dag altijd deze heerlijke en mooie soep van. Ingrediënten[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten (voor 2 personen): *1 grote sjalot *1 komkommer *1 moot wilde zalm (van ongeveer 125 tot 150 gram) *1 eetlepel olijfolie *2 eetlepels limoensap *1[...]
Bron: bijsanaantafel.blogspot.nlNadat we terug waren van ons tripje naar de Ardennen had ik zin om weer eens een lekker vers pannetje soep te maken. Omdat het nog steeds hoogzomer is koos ik[...]
Bron: gewoonlekkerkoken.blogspot.nlEen nadeel van een groentepakket is dat je soms toch met een overdaad aan iets zit. Sla bijvoorbeeld. Ik weet niet hoe andere mensen het doen maar wij krijgen[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beIngrediënten 2 komkommers (in stukken) 1 el olie 1 tl gemalen komijn (djinten) 2 tl tuinkruidenbouillonpoeder 700 ml volle yoghurt ½ zakje verse[...]
Bron: ah.nlKnoflook & ui. Rode peper, komijn, gember, koriander & kaneel. Wortels, eventueel verschillende kleuren. Bouillon erbij. Met staafmixer pureren.[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlIngrediënten (voor 2 personen): *1 grote sjalot *1 komkommer *1 moot wilde zalm (van ongeveer 125 tot 150 gram) *1 eetlepel olijfolie *2 eetlepels limoensap *1[...]
Bron: bijsanaantafel.blogspot.nlBij thuiskomst van vakantie bleek de courgetteplant in de tuin geexplodeerd te zijn met courgette. Zoveel waren het er. Ik heb zelfs maar op facebook gezet of[...]
Bron: spruitjeszijnnietvies.blogspot.comHier ben ik dan weer met mijn nieuwe laptop :-). Heb het bloggen wel gemist, moet ik zeggen. De gezellige decembermaand is inmiddels aangebroken. Er is veel[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlDit is een recept uit 'Het pure eten van Raw Food' van Anna de Leeuw en Helen Poolman, uitgeprobeerd en losgelaten op eters die geen raw foodies zijn maar die[...]
Bron: vitalevoeding.blogspot.beZonder jas op de laatste dag van september, dat vieren we met een zomer soepje! Ik had nog nooit eerder koude soep gemaakt en alhoewel het de eerste happen[...]
Bron: veggievariation.blogspot.nlDe wereld op zijn kop. Normaal schrijf ik eerst een review van een kookboek om er daarna (vaak veel te lang daarna, wegens drukke werk-, kook-, blog- of[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDe lente komt er aan. Tijd om weer eens aan de tuin te denken. En dan vooral aan de moes- en kruidentuin. Wat zal ik dit jaar eens gaan planten. Courgette[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nl