Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 24 recepten
Pascale Naessens, fotomodel, presentatrice, tv kok is de best verkopende culinaire auteur in België. Ze creëert gezonde en makkelijk te bereiden maaltijden,[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: 300 gr kikkerkerwten, een nacht geweekt in koud water 3 teentjes knoflook, gepeld, waarvan 2 fijngehakt bosje salie 3 el olijfolie plus wat extra[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: 1 kg prei 1 ui 2 teentjes knoflook groentebouillonblokje 125 ml crème fraîche grove milde mosterd gerookte forelfilet Bereiding: Fruit de[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlLichte frisse soep voor als het heel warm is. Ingrediënten : 2 komkommers 2 avocado's 2 uien 1 teentje knoflook 0.5 limoen 0.5 tl cayennepeper 1 l koude[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlAls er geen echte zongerijpte tomaten meer zijn, is dit een oplossing om ze intenser te doen smaken. Ik vind het trouwens altijd lekkerder om de tomaten eerst[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet leukst is favoriete recepten te krijgen van mensen die je culinair hoog acht, maar die je zelf nooit gemaakt zou hebben. Dit is weer een recept van Simon,[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlZoals zo vaak, had ik weer restjes over van de Indonesische maaltijd van de afgelopen dag. Daar maak je dus nasi van. Als v ooraf deze Indonesische[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlJamie's chicken garden soup De basis van deze soep is het karkas en de restjes van een een gebraden kip. Ingrediënten 6 wortels 6 stengels bleekselderij 2[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl'Een soepideaal dat nooit heeft bestaan. Langzamerhand kom ik tot het besef dat dé authentieke tomatensoep niet meer te achterhalen is. Erger nog, in mijn[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDit recept is van Bram Bonami, uit de beste hobbykok van Vlaanderen. Voor de soldaatjes boter ongesneden wit brood Vissoep 1 chorizoworst in plakjes en ontveld[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlNiet voor niets is de kip-kerriesalade favoriet in Nederland. Kip-kerrie is gewoon een lekkere combinatie, zoals in deze soep. Voor mensen zoals ik, die meer[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDit recept is afkomstig uit Buitenleven (het magazine van ANWB), en werd aanbevolen in een reportage over het culinair erfgoed van Nederland, met uit elke[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet zijn niet de eersten de besten die vorige week gelijke onthutsende berichten brachten. Bij Humberto Tan's RTL Late Night zat het echtpaar Richard en Selma[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten voor 4 personen 2 kg mosselen 4 sjalotten fijngehakt Voor de bouillon: Visbouillonblokje (of maak zelf visbouillon van graten e.d.) 1 ui[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: 2 eetlepels boter 1 ui, fijngehakt 2 grote pastinaken, geschild en in blokjes van 1 cm 1 teentje knoflook, fijngehakt 750ml kokend water 1[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlZuppetta di ceci, sedano e pomodoro Ingrediënten voor 4 personen: 250 gr kikkererwten uit blik, uitgelekt 250 gr bleekselderij (1 struik) 250 ml[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlHet is nu de derde keer dat ik hem in drie jaar gemaakt heb en ik blijf hem lekker vinden . Ingrediënten: 1 kilo prei in smalle ringen 1 ui, gesnipperd 1[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: 1 kilo gele sappige uien 2 teentjes knoflook 4 eetlepels olijfolie 1 laurierblad 2 takjes tijm 200 ml droge witte wijn 2 liter runderbouillon* 10[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl