Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Ingrediënten Porties : 4 1¾ dl kippenbouillon 2 wortels, kleingesneden 3 tenen knoflook, uitgeperst 2 eetl. fijngesneden verse peterselie versgemalen[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 2 el olijfolie 350 g kalkoenfilet (in reepjes) 2 sjalotten (in dunne ringen) 1 rode peper (in ringetjes) 2 kruidenbouillontabletten 1 duopak[...]
Bron: ah.nlBouillon : 300 gram wortel in stukken, stengel bleekselderij in stukken, stukje rode peper, teen knoflook, 6 cm gember, stengel bosui, 1 1/2 liter water Zet de[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nlOlijfolie, 1 grote witte ui gesnipperd, zwarte peper, flinke teen knoflook geperst, 500 mg tomatenpassata, anderhalve liter water, 4 bouillonblokjes,[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nlIngrediënten: 4 el olijfolie 1 prei 1 rode peper 0,2 knolselderij 250 g winterpeen 300 gr du Puy linzen 2 groentebouillonblokjes 150 g gewassen spinazie 1 l[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 6 personen 1 pompoen, 2 a 3 winterpenen, 1 rode ui, 3 tenen knoflook, 1 rode peper, 1 tl. provenciaalse kruiden, 3 eetlepels kruidenbouillon, scheutje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 12 tomaten 4 tenen knoflook 1 ui 1 pepertje 1/4 prei 1 wortel 1/2 potje verse basilicum Ca. 75 gram 30+ geraspte kaas Kopje kruidenbouillon[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen Venkel,Ui,Knoflook,Wortelen,Bloemkool,Bleekselderij,Aardappel,Peper,Bouillonblokjes,Sambal, Witte wijn. Elke dag iets lekkers! 4 x Smult[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 12 tomaten 4 tenen knoflook 1 ui 1 pepertje 1/4 prei 1 wortel 1/2 potje verse basilicum Ca. 75 gram 30+ geraspte kaas Kopje kruidenbouillon[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 grote ui, in stukken 2 eetlepels olijfolie 2 teentjes knoflook, fijngehakt 1 kg tomaten, in stukken 1 rode paprika, in stukken 200 gr.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 pompoen, 2 a 3 winterpenen, 1 rode ui, 3 tenen knoflook, 1 rode peper, 1 tl. provenciaalse kruiden, 3 eetlepels kruidenbouillon, scheutje[...]
Bron: smulweb.nl