Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 27 recepten
3 paprika`s (rood, geel, oranje) 1 venkel 1 sjalotje 1 teentje knoflook 0,5 liter water 1 groentenbouillonblokje olijfolie Hulpmiddelen Staafmixer of[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 2 kroppen sla 3 el. boter 8 sjalotjes gesnipperd 1 el bloem 2 tl suiker 1,5 l. kippenbouillon 2 eierdooiers 1,5 dl. slagroom zout,peper,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 venkelknol 6 wortels 1,5 l tuinkruidenbouillon 2 EL Harissa 200 gr. israelische couscous peper & zout olijfolie Hulpmiddelen Een soeppan[...]
Bron: smulweb.nlvoor 12 personen 1 bakje ricotta (kaas, 250 g) 50 g pijnboompitten, geroosterd 1 zakje basilicum (15 g), fijngesneden 2 teentjes knoflook, fijngesneden 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 2 kroppen sla 3 el. boter 8 sjalotjes gesnipperd 1 el bloem 2 tl suiker 1,5 l. kippenbouillon 2 eierdooiers 1,5 dl. slagroom zout,peper,[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 bakje ricotta (kaas, 250 g) 50 g pijnboompitten (geroosterd) 1 zakje basilicum ((15 g), fijngesneden) 2 teentjes knoflook (fijngesneden) 2[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 venkel 2 stengels bleekselderij 2 teentjes knoflook 1 dl droge witte wijn 1 pot visfond (380 ml) zout en peper 2-3 eetlepels Japanse[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 el olijfolie 1 rode ui (in reepjes) 2 venkelknollen (in reepjes) 2 visbouillontabletten 200 g kabeljauwfilet 1 blik linzen ((400 g),[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 4 8 dl runderconsommé uit blik 1 ui, versnipperd 1 stengel bleekselderij, kleingesneden 1/2 venkel, kleingesneden 1 kleine[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 150 gr lamsbout zonder been - 1 venkelknol - 1 dunne prei - 75 gr peultjes - 1/2 zakje verse provencaalse kruidenmix - 1 eetl olijfolie - 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 kilo mosselen,200 ml witte droge wijn,1 ui in stukjes,1 prei in stukjes,1 venkelschil in stukjes,2 sjalotjes gesnipperd,2 aardappels[...]
Bron: smulweb.nlvoor 10 personen Bouillon, liefst vers, 5 liter; Venkelknol 6 stuks; Boter 300 gram; bloem 300 gram; lindebloesemhoning 10 eetlepels; zout en peper naar[...]
Bron: smulweb.nlOlijfolie 4 Grote Sjalotten 2 Grote Venkelknollen Scheut Pastis 1 Liter Krachtige Visbouillon 1 dl Slagroom 4 Ons Verse Kabeljauw Bloem Peper en Zout[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 2 grote venkelknollen met `veertjes` - 1 l vis- of groentenbouillon - 1 teentje knoflook, geplet - (room) - 1,5 ons Hollandse gepelde[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen * 2 el. olijfolie * 2 sjalotten, fijngesneden * 3 venkelknollen, in stukjes * 2 steranijs * 1 dl. droge witte wijn * 1 ltr. vis- of[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Ca. 300gr. zalmfilet, ca. 300gr. kabeljauw, schel- of koolvisfilet (evt. diepvries), zout, peper, olijfolie, 1 ui, 2 aardappels, 1 grote[...]
Bron: smulweb.nl