Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 15 recepten
voor 10 personen 2 kg vissoorten: bv staartvis,makreel, wijting, schelvis, kabeljauw enz.. 1 1/2ltr water, 1 liter witte droge wijn, 1 glas cognac, 4 uien, 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gr prei 1 sjalotje 1 teentje knoflook 4 el olijfolie 2 el bloem 5 dl visbouillon 2 dl droge witte wijn 1 dl koksroom zout en peper[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 sjalotjes 55 g boter 1 envelopje saffraan 2 el fijne Dijon mosterd 1 el grove mosterd 40 g bloem 1 liter vlees of groentefond ½ dl[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 2 el olijfolie, extra vergine 6 sjalotjes, fijngesneden 85 g rode Camarguerijst 150 ml droge witte wijn 400 ml groentebouillon 1[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 middelgrote prei 1 sjalotje 30 gr boter 30 gr bloem 1 1/2 kippenbouillontablet 1 dl droge witte wijn 1 dl slagroom 2 eetlepels dyonmosterd[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 sjalotjes 55 g boter 1 envelopje saffraan 2 el fijne Dijon mosterd 1 el grove mosterd 40 g bloem 1 liter vlees of groentefond ½ dl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 ml visfumet (zie recept) 1 sjalot 300 g rijst (carnaroli of vialone, anders arborio) ½ rode paprika (fijn gehakt) citroensap[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 kg Tompinamboer 2 sjalotjes 2 dl witte wijn 1 liter groentebouillon 1,25 dl room 1 pastinaak 200 gram paddenstoelen 1/2 eetlepel citroensap[...]
Bron: kokenoplocatie.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 500 gr vruchtvlees van een pompoen 1 sjalotje, fijngesneden 1 teentje knoflook, fijngehakt 30 gr boter 100 ml droge witte wijn 1[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen -1,5 kg mosselen -100 g sjalotten -100 g wortelen -ruim 1/2 l vleesbouillon -1/4 l zurige witte wijn -zout, witte peper -60 g roomboter en 60[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 kilo mosselen,200 ml witte droge wijn,1 ui in stukjes,1 prei in stukjes,1 venkelschil in stukjes,2 sjalotjes gesnipperd,2 aardappels[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen * 2 el. olijfolie * 2 sjalotten, fijngesneden * 3 venkelknollen, in stukjes * 2 steranijs * 1 dl. droge witte wijn * 1 ltr. vis- of[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gr. pompoenvlees. 1 sjalot. 1 eetl. olie. 500 ml.groentebouillon. 100 ml. droge witte wijn. 150 ml. creme fraiche. peper en zout uit de[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 kilo mosselen,200 ml witte droge wijn,1 ui in stukjes,1 prei in stukjes,1 venkelschil in stukjes,2 sjalotjes gesnipperd,2 aardappels[...]
Bron: smulweb.nl1 sjalotje gesnipper 1 teentje knoflook fijn gehakt 1 eetlepel olijfolie 400 ml groente of vis bouillon 50 ml kookroom 50 ml witte wijn 2 tomaten ontvelt in[...]
Bron: smulweb.nl