Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 17 recepten
Voor een flinke pan soep 1 ui gesnipperd, 1 venkelknol in stukken, olijfolie, 1 winterwortel in stukjes, 3 stengels bleekselderij, blikje tomatenpuree, 2 1/2[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nlEen scheut olijfolie 4 tenen knoflook 4 ons vastkokende piepers of krieltjes 1 ui Een stuk of vijf stengels bleekselderij heb je vast nog wel onderin je[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 2 el extra vergine olijfolie 1 stengel prei, in schijfjes gesneden 1 venkelknol, grofgesneden 300 ml droge witte wijn 900 ml[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 eetl. olijfolie 1 ui, kleingesneden 2 tenen knoflook, fijngesneden 1 theel. venkelzaad 5 dl visbouillon 400 g tomaten uit[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen (*)2 liter water (*)5 bouillontabletten (*)250 á 300 gram rundersoepvlees (*)1 mergpijpje (*)1 venkel (*)+/- 2 handjes vermicelli (ligt[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 el olijfolie 1 ui, gesnipperd 1 winterpeen in halve plakjes 1 venkel in stukken 2 teentjes knoflook uit de knijper 2 blikken tomatenblokjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen (*)2 liter water (*)5 bouillontabletten (*)250 á 300 gram rundersoepvlees (*)1 mergpijpje (*)1 venkel (*)+/- 2 handjes vermicelli (ligt[...]
Bron: smulweb.nlvoor 12 personen 1 wit van prei 2 uien 1 rode paprika 1 groene paprika 1 venkelknol 1 stengel bleekselderij olijfolie 700 ml witte wijn 200 ml Nouilly Prat 2[...]
Bron: smulweb.nlIk heb de meeste specerijenmengsels van Jonnie Boer staan, maar er zijn er die ik nog niet gebruikt heb. Ik ga een soep maken met courgettes en broccoli en ik[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlvoor 8 personen * 2 grote venkelknollen * grote bos lente-ui * 1 teen knoflook * 1,5 tot 2 liter kruidenbouillon * 4 aardappelen * room culinair of slagroom *[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 flinke rode bietjes 1 venkelknol 1el ciderazijn 1el honing 200ml olijfolie 2 uien, fijngesneden 1 teentje knoflook, fijngesneden 1el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 800 g visfilet (diverse soorten) 330 g grote garnalen 2 uien, grof gehakt olie 4 aardappelen, geschild en in blokjes 2 teentjes look 1 tl[...]
Bron: smulweb.nlTerwijl ik verouderde worteltjes omtover in zoetzure wortelsalade , heb ik tijd om van de piepkuikenrestanten (vel en botjes) bouillon te trekken. Aangezien[...]
Bron: mangerie.blogspot.comvoor 5 personen Venkel,Ui,Knoflook,Wortelen,Bloemkool,Bleekselderij,Aardappel,Peper,Bouillonblokjes,Sambal, Witte wijn. Elke dag iets lekkers! 4 x Smult[...]
Bron: smulweb.nl