Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
40 gr rookspek 20 gr boter 1 ui 2 knoflooktenen 2 theelp paprikapoeder 250 gr zuurkool zout 1/2 theelp karwijzaad 3/4 l vleesbouillon 50 gr boter 50 gr bloem[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 250 gr zuurkool (naturel), 50 gr blokjes gerookte spek, 30 gr boter, 1 gesnipperde ui, 1 uitgeperst teentje knoflook, 1/2 tl[...]
Bron: allrecipes.nl40 gr rookspek 20 gr boter 1 ui 2 knoflooktenen 2 theelp paprikapoeder 250 gr zuurkool zout 1/2 theelp karwijzaad 3/4 l vleesbouillon 50 gr boter 50 gr bloem[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 40 g boter 3 el bloem 300 ml halfvolle melk 1/2 zak zuurkool (a 500 g, biologisch) 1 el grove mosterd zet alles op mijn lijst Handig als[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 200 gram witte bonen uit een pot 200 gram in blokjes gesneden aardappelen 500 gram zuurkool 1.1/2liter runderbouillon 250 gram mager gerookt[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 gr. soepvlees, 1 mergpijpje, 1 kruidenbuiltje (Honig), 50 gr. reuzel of roomboter, 200 gr. zuurkool, 1 winterpeen, 3 flinke aardappelen, 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 gr. salami (aan een stuk of dikke plakken) 2 uien 2 eetl. olijf- of zonnebloem olie 2 teentjes knoflook 2 eetl. tomatenpuree 1 1/2 l.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 200 gr zuurkool, 3/4 liter kippeboulion, 30 gr boter, 1 gesnipperde ui, 2 plakken casselerib van ca 1 cm dik, 2 eetlepels versgehakte[...]
Bron: smulweb.nlgegeten op 8 februari Omdat ik geen idee had wat dit zou zijn, ben ik het gaan maken en het was erg lekker! 200 gram blokjes spek, 1 el boter, 250 gram[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 4 personen 250 gr. soepvlees, 1 mergpijpje, 1 kruidenbuiltje (Honig), 50 gr. reuzel of roomboter, 200 gr. zuurkool, 1 winterpeen, 3 flinke aardappelen, 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 200 gr zuurkool, 3/4 liter kippeboulion, 30 gr boter, 1 gesnipperde ui, 2 plakken casselerib van ca 1 cm dik, 2 eetlepels versgehakte[...]
Bron: smulweb.nl