Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 63 recepten
voor 4 personen 100 gr. uien, courgettes (1 kilo) 50 gr. boter, bouquet garni(peterselie,tijm , laurier, 2 dl veg.tuinkruidenbouillon, zout/peperen 4 dl.[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 6 uien, in dunne ringen 40 gr boter 1 eetlepel witte bloem 1/2 theelepel zout 500 ml kippenbouillon 250 ml melk 125 ml extra[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 30 gr boter 2 eetlepels lente-ui, in plakjes 3 komkommers, geschild en in stukjes 75 ml rode wijnazijn 1 liter kippenbouillon[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 4 uien, gehakt 50g boter 3 eetlepels bloem 1 theelepel gemalen zwarte peper 1 theelepel suiker 800 ml runderbouillon 300ml water[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 ui, in kleine stukjes gesneden 20 gr boter 500 gr kruimige aardappelen, geschild en in blokjes gesneden 400 ml melk 500 ml[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 450 gr Sint-Jakobsschelpen, afgespoeld en uitgelekt 2 eetlepels boter 1 bosje lente-ui, gehakt 120 gr verse champignons, in[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 2 liter groentebouillon 2 preien, alleen het witte gedeelte, in plakjes 4 middelgrote aardappelen, geschild en in blokjes[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 3 50 gr boter 1 kleine ui, gesnipperd 1 prei 225 gr gekookte en in blokjes gesneden of geraspte ham 455 gr bevroren erwten of[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Opbrengst : 4 personen 1 eetlepel boter 1 ui versnipperd 400 gr bloemkool, in kleine roosjes snijden 600 ml kippenbouillon of runderbouillon[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 200 g mosselen (zonder schelp) 400 ml visfond 1 ui 1 knoflookteentje 1/2 witte kool 2 el boter 125 ml slagroom peterselie peper en zout[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gram prei 1 ui 100 gram kippenlevers 20 gram boter 1 l kippenbouillon 4 stuks kippenbouten met vel 2 laurierblaadjes 12 pruimen, pitloze 1[...]
Bron: smulweb.nl