Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 119 recepten
Ingrediënten Porties : 4 3 grote uien, in dunne ringen gesneden 750 ml runderbouillon 100 ml rode wijn 4 eetlepels geraspte Parmezaanse kaas 4 grote[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 450 gr Sint-Jakobsschelpen, afgespoeld en uitgelekt 2 eetlepels boter 1 bosje lente-ui, gehakt 120 gr verse champignons, in[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 2 blikjes (ca 400 g elk) gesneden tomaten 2 blikjes (ca 400 g elk) witte (cannellini) bonen, met vocht 1 blikje (ca 400 g)[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 500 gr verse asperges 1 ui, in kleine stukjes gesneden 125 ml groentebouillon 1 el boter 2 el bloem 1 tl zout 1 snufje gemalen[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Voor de soep: - 200 g spekreepjes, liefst biologisch - 1 zak grove soepgroente - 1 teentje knoflook, fijngehakt - 1 el bloem - klontje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 3 uien 50 gr boter of margarine 1/2 laurierblaadje 1 liter warme kippenbouillon 50 gr bloem zout, peper, mespunt foelie 50 gr geraspte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 1 fijne chorizoworst (ongeveer 250 gram, in dobbelsteentjes) - 2 rode uien in ringen - 350 gram passata of tomato frito (Heinz) - 1 blik[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 50 gr boter 750 gr uien,Ui in dunne ringen gesneden 2 tenen knoflook 45 gr bloem 2 liter runder-of kippenbouillon 250 ml droge witte of rode[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 50 gram boter of vloeibaar bakproduct 500 gram uien in ringen 1 theelepel suiker 50 milliliter witte wijn 1 liter vleesbouillon 1 eetlepel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen -150 g gemalen Passendale Prelude kaas - 2 kg tomaten - 4 appelen (niet te zuur) - 1 ui - 2 stengels bleekselderij - 1 teentje knoflook - 1 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 zoete aardappels (oranje vruchtvlees), geschild, in blokjes 1 el karwijzaad + extra voor garnering 1 lamsbouillonblokje 2 uien (gehakt) 2[...]
Bron: smulweb.nlDe foto is niet echt goed gelukt en dat zag ik pas toen de soep al gegeten was. De helft zit in de vriezer, dus misschien later nog een betere foto. De soep[...]
Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.com500 g gesneden prei (diepvries) - 2 (bio)-aardappelen - 1 (bio)-ui - 1 eetl. boter - peper en zout Voor de kaaskoekjes - 1 sneetje gekookte ham - 6 eetl.[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 2 el olijfolie 1 zak panklare spinazie (150 g) 1 pot gevogeltefond (380 ml) 50 g Grano Padano (kaas) 50 ml Griekse yoghurt (10% vet) (op[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 3 el olijfolie 2 el verse basilicum (fijngehakt) 125 g kastanjechampignons (in kwarten) 250 g Italiaanse (wokgroenten) 1½[...]
Bron: ah.nl2 tenen knoflook, geperst, 2 el olijfolie, 250 gram broccoli (kleine roosjes), 2 blikken gepelde tomaten (a 400 g), 4 tl vegetarisch bouillonpoeder, 150 g[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comIngrediënten 2 aubergines (ca. 500 g) 3 el olijfolie 1 doosje Italiaanse kruiden (diepvries 50 g) 1 pot hele geroosterde paprika's (465 g) 1 pak gezeefde[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Opbrengst : 4 personen 1 eetlepel boter 1 ui versnipperd 400 gr bloemkool, in kleine roosjes snijden 600 ml kippenbouillon of runderbouillon[...]
Bron: allrecipes.nl