Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 19 recepten
voor 4 personen 800 gr. asperges * 1 tl. suiker * 50 gr. boter * 60 gr. bloem * 1,5 ltr. kippenbouillon * 100 gr. gerookte zalm in snippers * 1 eierdooier* 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1,2 liter visbouillon, 50 gr boter, 1 ui, 1 prei, 1 wortel, 1 stengel bleekselderij, 3 middelgrote aardappels, 280 ml melk, 175 ml room, 60 gr[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 eetlepels boter 1 ui (fijngehakt) 1 bakje champignons (in vieren), 2 theelepels dille 1 eetlepel paprikapoeder 1 eetlepel sojasaus 2 kopjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen - 450 gram verse spinazie. - 3 sjalotten, - 4 teentjes knoflook, - 200 gram gerookte zalm, - 150 gram Noorse garnalen, - 200 ml. slagroom, - 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen - 450 gram verse spinazie. - 3 sjalotten, - 4 teentjes knoflook, - 200 gram gerookte zalm, - 150 gram Noorse garnalen, - 200 ml. kookroom, - 1[...]
Bron: smulweb.nlDit heb je nodig: 400 gram bloemkoolroosjes; 200 gram aardappelen; 200 gram prei; 1 teentje knoflook; zout en peper naar smaak; 30 gram roomboter; 1[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 snackkomkommer ½ sjalot 10 g boter ½ tuinkruidenbouillontablet 1 takje dille 1 eetlepel zure room oudewijvenkoek zout en peper[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 eetlepels boter 2 gekookte rode bietjes (in reepjes) 1 duopak aardappelschijfjes (700 g) 1 blikje tomatenpuree (70 g) 125 ml crème[...]
Bron: ah.nlvoor 2 personen 6 fijngesneden lenteuitjes. 200 gr.bleekselderij fijngesneden. 25 gr. boter. 400 gr. aardappels in blokjes. 1 l. groentenbouillon. 1 dl. creme[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gr witte champignons (schoongemaakt en fijngesneden) 1 L kippenbouillon 250 gr kastanjechampignons (schoongemaakt en in plakjes) 50 gr[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen -1,5 kg mosselen -100 g sjalotten -100 g wortelen -ruim 1/2 l vleesbouillon -1/4 l zurige witte wijn -zout, witte peper -60 g roomboter en 60[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 gr. soepvlees, 1 mergpijpje, 1 kruidenbuiltje (Honig), 50 gr. reuzel of roomboter, 200 gr. zuurkool, 1 winterpeen, 3 flinke aardappelen, 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de soep : 4 a 5 bieten 1 ui 25 gr. boter 1 l. groentebouillon scheutje frambozenazijn zout peper frambozen om te garneren Voor de[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 gr. soepvlees, 1 mergpijpje, 1 kruidenbuiltje (Honig), 50 gr. reuzel of roomboter, 200 gr. zuurkool, 1 winterpeen, 3 flinke aardappelen, 1[...]
Bron: smulweb.nl