Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
voor 6 personen 50 gr boter 750 gr uien,Ui in dunne ringen gesneden 2 tenen knoflook 45 gr bloem 2 liter runder-of kippenbouillon 250 ml droge witte of rode[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 1 fijne chorizoworst (ongeveer 250 gram, in dobbelsteentjes) - 2 rode uien in ringen - 350 gram passata of tomato frito (Heinz) - 1 blik[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 gram rode linzen 2 uien, gesnippert 3 tenen knoflook, uitgeperst 2 blikjes tomaten puree 1 rode peper, fijn gehakt 1 half glaasje zoete[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 50 gr boter 750 gr uien,Ui in dunne ringen gesneden 2 tenen knoflook 45 gr bloem 2 liter runder-of kippenbouillon 250 ml droge witte of rode[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 50 gram roomboter 1 kleine rode ui 1 tl kerrie poeder 50 gram gezeefde bloem 1 liter mosselvocht ( dit bij zelf verse mosselen koken en anders[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 50 gram roomboter 1 kleine rode ui 1 tl kerrie poeder 50 gram gezeefde bloem 1 liter mosselvocht ( dit bij zelf verse mosselen koken en anders[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 ml visfumet (zie recept) 1 sjalot 300 g rijst (carnaroli of vialone, anders arborio) ½ rode paprika (fijn gehakt) citroensap[...]
Bron: smulweb.nlvoor 12 personen 1 wit van prei 2 uien 1 rode paprika 1 groene paprika 1 venkelknol 1 stengel bleekselderij olijfolie 700 ml witte wijn 200 ml Nouilly Prat 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 250gr Witte bonen 500gr Rundvlees 1 grote Ui 1 kleine Paprika 1 groente Bouillon blokje Zout Olie 3 lepels Meel 1 scheut rode Wijn 1 klein[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 250gr Witte bonen 500gr Rundvlees 1 grote Ui 1 kleine Paprika 1 groente Bouillon blokje Zout Olie 3 lepels Meel 1 scheut rode Wijn 1 klein[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 pak Erwtensoep van Honig, 1 dl. rode wijn, boerensoepgroenten, 1 teentje knoflook, 1 ons katenspek en 5 ons kipfilet, ketjap, peper en zout.[...]
Bron: smulweb.nl