Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 17 recepten
Wat mij betreft behoort pompoen tot een van de lekkerste groenten van herfst en winter. De intense kleur doet al snel veel op een bord en je zou vermoeden dat[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlvoor 6 personen 375 gram witte bonen - 2 liter water - 200 gram reepjes mager rookspek - 2 kleine winterpenen - 1 prei - 1/2 selderijknol - wat selderijgroen[...]
Bron: smulweb.nlAls je kreeftensoep maakt zie je met eigen ogen waar de uitdrukking "zo rood als een kreeft" vandaan komt. De kreeften gaan bruin de pan in en binnen een paar[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comvoor 5 personen 4-5dl gedroogde zwarte bonen,2 liter koud water,ca300 gr gekookte ham,(gesneden in reepjes)of een hambeen als je wilt,4 fijgemalen knoflook[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 30 gr mix van gerst en linzen. 2 kippenbouillonblokjes een flinke scheut Maggi 1/2 theelepel zout 900 ml water 1/4 theelepel[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 8 personen 5 sjalotten. 1000 gr witte uien-in ringen gesneden. 40 gr boter. 3 L bouillon van 6 runderbouillontabletten. 1 eidooier. 3 el bloem. 4 tenen[...]
Bron: smulweb.nlAch ja, wat is 'mooi'… Ik was nog blij verrast met mijn eigen foto, maar als je dit gerecht opzoekt op Google (‘karfiolleves’) dan kom je[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlAls je kreeftensoep maakt zie je met eigen ogen waar de uitdrukking "zo rood als een kreeft" vandaan komt. De kreeften gaan bruin de pan in en binnen een paar[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comvoor 6 personen 375 gram witte bonen - 2 liter water - 200 gram reepjes mager rookspek - 2 kleine winterpenen - 1 prei - 1/2 selderijknol - wat selderijgroen[...]
Bron: smulweb.nlVisfumet voor de bouillon 5 l : 2 kg graten en koppen van vis (bij voorkeur tong, tarbot, of griet). 50 g boter 5 l water 1 fles droge witte wijn = kg uien <[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 750 g groene asperges, bijgesneden, in stukjes van 2 cm (bewaar de afsnijdsels) 250 g zoete aardappel (bataat), geschild, in[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1 el olijfolie 2 uien, fijngehakt 2 fijngesneden teentjes knoflook 1 tl versgeraspte gember 1,5 liter water 200 gr rode linzen 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1 el plantaardige olie 1 grote ui, in stukjes gesneden 2 fijngesneden teentjes knoflook 2 tl gemalen verse gemberwortel 1 1/2 tl[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 500 gram ongepelde garnalen, 25 gram boter 1 preiwit , 1 ui, 2 wortelen, een handvol selder, 1 teentje look, 1 rode puntpaprika of rode[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 16 2 liter water 6 wortels, in stukjes gesneden 2 aardappels, geschild en in dobbelsteentjes gesneden 3 stengels bleeksederij, in[...]
Bron: allrecipes.nlIk houd van dikke soepen! Tijdens de Dagen Zonder Vlees heb ik vaak rode linzensoep gegeten. Maar aangezien ik voor rode linzen speciaal naar een andere winkel[...]
Bron: amuse-rouge.blogspot.bevoor 8 personen 5 sjalotten. 1000 gr witte uien-in ringen gesneden. 40 gr boter. 3 L bouillon van 6 runderbouillontabletten. 1 eidooier. 3 el bloem. 4 tenen[...]
Bron: smulweb.nl