Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 22 recepten
Ingrediënten Porties : 4 900 ml visbouillon 1 laurierblaadje 1 takje peterselie 1 takje verse tijm 2 stengels bleekselderij, in dunne schijfjes gesneden[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 2 eetl olijfolie 2 grote uien, versnipperd 1 teentje knoflook, fijngesneden 1/2 theel paprikapoeder 2 stengels bleekselderij 3[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 2 tot 3 eetlepels olijfolie 1 ui, gesneden 2 stengels selderij, gesneden 2 wortels, gesneden 4 Italiaanse worstjes, zonder vel[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen 6 Roma tomaten 2 rode paprika`s 3 worteltjes 1 flinke ui 3 teentjes knoflook 2 theelepels gedroogde rozemarijn of 2 takjes verse rozemarijn 2[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties: 6 200 gr bruine linzen 100 gr parelgort 1 gesneden wortel 2 gesneden stengels selderij 1 gesneden ui 100 gr gesneden kool 1 blokje[...]
Bron: allrecipes.nlUit het Jamie magazine 'Italie bij je thuis' komt dit recept. Het is wel veel snijwerk, maar je hebt ook voor minstens 2 dagen soep. Ingrediënten voor 8[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten 200 g gedroogde witte bonen (pak a 500 g) 1 ui (fijngesnipperd) 3 eetlepels olijfolie 1 wortel (fijngesneden) ¼ knolselderij[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 bloemkool 25 g boter 1 grote ui (grofgesneden) 300 g winterwortel (in blokjes) 300 g prei (in ringen) 2 afgestreken eetlepels chilipoeder[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 3 eetlepels olijfolie 1 grote ui (grofgesnipperd) 2 tenen knoflook (fijngesneden) 2 stengels bleekselderij (in blokjes) 200 g winterpeen (in[...]
Bron: ah.nlElke zaterdag heb een gemakkelijk en lekker recept voor je. Het liefst gemaakt van kliekjes, want dat is wel zo voordelig: -). Vandaag staat er[...]
Bron: dagelijksebespaartips.blogspot.nlGegratineerde Uiensoep Dit recept vond ik op de site van kaas.nl Ik maak voor de uiensoep de bouillon ook op deze manier, Ik maak dan een extra grote pan[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlKatie en Giancarlo Caldesi van de restaurants en kookschool Caldesi in Engeland schrijven in hun kookboek Sicilië "we zagen deze balletjes kant-en-klaar bij[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlNoteer dit even voor uw volgende bezoekje aan de toko: furikake. Het is een mengseltje dat men in Japan graag over rijst strooit, maar je kunt er veel meer[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlNu al drie keer gemaakt en niemand zeurt, dus dat vat ik op als een compliment aan de chef. Ik denk dat deze soep op de lijst van het vaste repertoire kan. Je[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl