Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 23 recepten
voor 6 personen 1,5 l bouillon (groente of kip, eventueel van bouillontbletten) 1 grote of 2 kleine aardappelen 100 ml slagroom 250-300 gram knolselderij 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 gram hachee-vlees of soepvlees - 2 eetlepels olie - 1 grote ui - 2 teentjes knoflook - 1 eetlepel tomatenpuree - 2 eetlepels bloem - 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 gram hachee-vlees of soepvlees - 2 eetlepels olie - 1 grote ui - 2 teentjes knoflook - 1 eetlepel tomatenpuree - 2 eetlepels bloem - 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 250 gram hachee-vlees of soepvlees - 2 eetlepels olie - 1 grote ui - 2 teentjes knoflook - 1 eetlepel tomatenpuree - 2 eetlepels bloem - 2[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 liter kraanwater 500 g winterpeen 2 kippenbouillontabletten 1 ui 1 rode paprika 2 stengels bleekselderij 120 g kipfilets fumé 2 el[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 250 g aardappelen 2 uien 50 g boter 700 g winterpeen 2 tenen knoflook 2 groentebouillontabletten 2 tl suiker 1 liter kraanwater (heet) 6[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 ui 1 cm verse gember 2 el zonnebloemolie 1 kg winterpeen 1 teen knoflook 700 ml groentebouillon (van tablet) 200 ml kokosmelk 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 ui 1 prei 200 g winterpeen 1 tl zwarte peperkorrels 2 kippenbouten 15 g peterselie 15 g selderij 2 takjes tijm 1 blaadje laurierblaadje 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g winterpeen (zak 1 kg) 1 zak aardappels (geschilde kook vast (450 g)) 1 el olie (plantaardig) 1 zak gesneden prei (300 g) 4 el Dijon[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 3 eetlepels olijfolie 1 grote ui (grofgesnipperd) 2 tenen knoflook (fijngesneden) 2 stengels bleekselderij (in blokjes) 200 g winterpeen (in[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g soepvlees 1½ liter koud water 2 tl zout 2 laurierblaadjes 2 takjes tijm 3 stukjes foelie 2 zwarte peperkorrels 200 g winterpeen 3[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 stengels bleekselderij ½ winterpeen (ca. 100 g) 2 eetlepels boter 3 eetlepels medium dry sherry 500 ml visbouillon (van tablet) 2[...]
Bron: ah.nl