Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Het is weer herfst. De tijd voor lekkere stevige verwarmende soep! Deze linzensoep is een echte herfstsoep, vol van smaak en vullend. Je kunt de dikte[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frVisfumet voor de bouillon 5 l : 2 kg graten en koppen van vis (bij voorkeur tong, tarbot, of griet). 50 g boter 5 l water 1 fles droge witte wijn = kg uien <[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties: 8 50 gr boter 1,5 eetlepel fijngesneden verse gember 1/4 theelepel pimentpoeder 1/4 theelepel komijnpoeder 1/4 theelepel[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 1 ui 500 g waspeen 2 stengels bleekselderij 2 aardappels 5 cm gemberwortel ½ zakje verse koriander (Ã 15 g) 25 g boter of margarine 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 6 30 g boter 1 grote ui, fijngesneden 450 g pastinaken, in dobbelsteentjes gesneden 350 g worteltjes, in dobbelsteentjes gesneden[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 bloemkool 1 grote ui 300 gr (winter-) wortel 300 gr dunne prei 3 bosuitjes 1 rode peper 1 pakje tomatenblokjes, plm 400 gr 500 gr[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 bloemkool 1 grote ui 300 gr (winter-) wortel 300 gr dunne prei 3 bosuitjes 1 rode peper 1 pakje tomatenblokjes, plm 400 gr 500 gr[...]
Bron: smulweb.nlZoete aardappelen en ik, dat is zo'n beetje een haat - liefde verhouding. Ik eet ze wel eens graag maar niet te veel, 1 keer om de zoveel maanden is voldoende.[...]
Bron: peggyspastime.blogspot.beOpnieuw een recept van Chantal: Deze soep at ik op een koude, natte en zeer gure zomerdag in "The Thistle Stop", een klein restaurantje gerund door een[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlGegratineerde Uiensoep Dit recept vond ik op de site van kaas.nl Ik maak voor de uiensoep de bouillon ook op deze manier, Ik maak dan een extra grote pan[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlLinzen Soep In deze linzensoep zijn 2 soorten linzen gebruikt Is niet noodzakelijk, alleen de groene linzen zijn ook prima De rode linzen koken makkelijker[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nl