Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 22 recepten
voor 4 personen 2 kilo rijpe tomaten 400 gr mager rundergehakt 2 liter runderbouillon 1 grote ui 1 kleine rode paprika ½ bosje verse basilicum ½[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 galiameloen 150 ml witte port (of zoete witte wijn) 2 eetlepels witte basterdsuiker 1 sinaasappel (geperst) 1 citroen (geperst) 4 takjes[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 350 g spliterwten 300 g schouderkarbonade 100 g magere spekblokjes 2/3 eetlepel zout peper 1/2 laurierblaadje 1 kruimig kokende aardappel 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g romatomaten 2 sjalotten 1 teen knoflook 2 el olijfolie 1 tl suiker 20 g verse oregano 1 groentebouillontablet 500 ml kraanwater 250 ml[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 rode ui 3 teentjes knoflook 2 vleestomaten 1 rode peper 1 kg mosselen 3 eetlepels olijfolie ¾ theelepel paprikapoeder 2 potten[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 liter kraanwater 500 g winterpeen 2 kippenbouillontabletten 1 ui 1 rode paprika 2 stengels bleekselderij 120 g kipfilets fumé 2 el[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen Aardappels ongeveer 600 gram 1 Pompoen, ongeveer 900 gram 1 flinke Ui `n flinke scheut Olijfolie 1 vers rood Pepertje `n stukje Gember 2[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 1 kilo gemengde tomaten (Roma, tros, gele, vleestomaten...maakt niet uit) 4 teentjes knoflook, heel 4 takjes verse tijm[...]
Bron: allrecipes.nlHet is weer herfst. De tijd voor lekkere stevige verwarmende soep! Deze linzensoep is een echte herfstsoep, vol van smaak en vullend. Je kunt de dikte[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frvoor 4 personen 1 knolselderij 3 prei in halve ringen 2 winterwortels (julienne) 1 stengel bleekselderij (halve ringen) 500 gr spliterwten 2 bosjes selderij 1[...]
Bron: smulweb.nlgegeten 5 november 500 gram broccoli, 100 gram spekblokjes, 100 gram chorizo, 1 rode paprika, 1 grote pot witte bonen, 1 blikje maïs, 1 teentje knoflook, 2 dl[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 4 personen Bloem, boter, 1 liter bouillon, 10 a 15 tenen knoflook, 250 cl wijn, 2 of 3 sneetjes witbrood, peper, 1 eetlepel paprikapoeder, 3[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 450 g rauwe reuzengarnalen, zonder kop 4 el droge witte wijn 4 schijfjes citroen 4 zwarte peperkorrels, een beetje geplet 2[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen 1 kg gemengde vissoorten 2 eetlepels olijfolie 1 ui, gesnipperd 1 peen, in stukjes 1 prei, in stukjes 2 grote rijpe tomaten, in stukjes 1 rode[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gram ongepelde garnalen, 25 gram boter 1 preiwit , 1 ui, 2 wortelen, een handvol selder, 1 teentje look, 1 rode puntpaprika of rode[...]
Bron: smulweb.nlKnoflooksoep, we aten het voor het eerst met de wintersport in Oostenrijk, ergens eind jaren 90. Omdat je het hier niet kon kopen namen we altijd een stuk of[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 3 eetlepels olijfolie 1 ui, gesnipperd 2 teentjes knoflook, uitgeperst 2 preien, in dunne ringen 2 grote vleestomaten, ontveld[...]
Bron: allrecipes.nl