Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 13 recepten
Geïnspireerd door de blog van Nada uit het Midden-Oosten; in die regio worden linzen veel meer gegeten dan bij ons. Er stond een leuk recept op haar blog[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlWat mij betreft behoort pompoen tot een van de lekkerste groenten van herfst en winter. De intense kleur doet al snel veel op een bord en je zou vermoeden dat[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlIngrediënten Porties : 6 1 el zonnebloemolie 1 grote verse groene chilipeper, zonder zaden en fijngesneden 2 groene paprika's, zonder zaden en[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 450 gram kipfilet 1 blik (430 gram) maïskorrels, uitgelekt 1 blik (410 gram) tomatenblokjes met sap 1 blik (410 gram)[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 Rode Ui 1 Witte Ui (of een paar sjalotjes) 2 tenen knoflook Klontje roomboter, scheutje (olijf)olie 1 Pompoen (groen of rood) 3/4 Pastinaak[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 Rode Ui 1 Witte Ui (of een paar sjalotjes) 2 tenen knoflook Klontje roomboter, scheutje (olijf)olie 1 Pompoen (groen of rood) 3/4 Pastinaak[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 4 tomaten 1 rode paprika 1 teen knoflook 1 ui 1 el olijfolie ½ tl gemalen komijn (djinten) ½ tl gemalen koriander (ketoembar) 250[...]
Bron: ah.nlEen weekje na het bloggen van mijn eigen pindasoep , kwam ik dit recept van Ronald Giphart tegen in één of andere bijlage van de Volkskrant. Zijn soep is net[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngrediënten Porties : 6 1 (500g) pak kipbouillon 1,4 liter water 1 kleine ui, geschild en in vieren 1 laurierblad 3 takjes selderij 2 takjes verse tijm[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 1/2 rode paprika 1 eetl olijfolie 1 ui, gehakt 1 selderijstengel, gehakt 2 teentjes knoflook, fijngehakt 225ml water 225ml[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten •1.5-2 l water •400 gram kippenpoten (bij voorkeur grote stukken) 2 sjalotten 3 tenen knoflook tl korianderpoeder 10/15 piment korrels 1[...]
Bron: allrecipes.nl