Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 13 recepten
Foto: I like ur food Volgens Matt Preston schuilt het geheim van deze eenvoudige pompoensoep in het Canadese accent van de garnering: zoete ahornsiroop[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIngrediënten Porties : 4 500 gr kippenvlees, in blokjes 1,5 liter kippenbouillon 1/2 theelepel zout 2 theelepels gemalen zwarte peper 1 eetlepel[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 1 butternut squash pompoen, gehalveerd en ontzaad 2 grote uien, geschild en in vieren half bolletje knoflook 1.4L[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 4 el extra vierge olijfolie 1,8 kilo uien 2 tl basterdsuiker zout naar smaak 1 fles (0,75 liter) droge witte wijn 1 liter[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 1 butternut squash 2 theelepels olijfolie 2 middelgrote uien 1 liter kippen (of groente)bouillon 2 kleine appels, geschild en in[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 Voor in de blender / pureren 3 knoflook tenen 1 cm gember 2 middelgrote uien Andere ingrediënten 1 theelepel koenjit (kurkuma)[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen 200 gr uien in plakjes gesneden. 5 teentjes knoflook in plakjes gesneden. 1 kleine heet pepertje fijngehakt zonder de pitjes en de[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 200 gr uien in plakjes gesneden. 5 teentjes knoflook in plakjes gesneden. 1 kleine heet pepertje fijngehakt zonder de pitjes en de[...]
Bron: smulweb.nlHarira is een klassieke Marokkaanse soep. Wij hebben hem gegeten als maaltijdsoep met brood. Makkelijk te maken en heerlijk kruidig van smaak. Zelf heb ik geen[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlWat doe je als je twee aubergines krijgt vlak voordat je op vakantie gaat... Ik gaf er een aan mijn zoon en van de andere maakte ik soep. Moussaka soep! Het is[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nlDe aroma’s van de stille, onopvallende venkel, selderij, koolrabi, preiwit, of courgette krijgen in deze soep de kans om zonder kleurige opdringerige[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nl