Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 224 recepten
Ingrediënten 350 g witlof 2 uien 1 kruimige aardappel 25 g boter 380 ml gevogeltefond (pot) 600 ml kraanwater 2 takjes peterselie 2[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 12 asperges 1 preiwit ½ bleekselder 2 uien 250 ml room 100 ml room (half opgeklopt) 3 takjes tijm 1 blaadje laurier 2 teentjes knoflook[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gr witte asperges 1 ½ liter water 1 blokje groentenbouillon 1 bosje peterselie (garnering) 60 gr roomboter 40 gr bloem 2 scheuten[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 1 kg peen 2 oranje paprika`s 2 sinaasappels 4 teentjes knoflook 5 kippenbouillonblokjes 2 takjes rozemarijn 1 Spaanse peper 1 stukje verse[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 kg gemengde vissoorten 2 eetlepels olijfolie 1 ui, gesnipperd 1 peen, in stukjes 1 prei, in stukjes 2 grote rijpe tomaten, in stukjes 1 rode[...]
Bron: smulweb.nlIk kwam deze soep op een ander blog tegen, waar het tijdens de carnaval een vaste plek op hun tafel schijnt te hebben. En het is inderdaad een goede soep om te[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngrediënten 2 uien 2 bakjes kastanjechampignons (a 250 g, Biologisch) 2 tuinkruidenbouillontabletten (doosje a 8 stuks) 4 tomaten (Biologisch) 3[...]
Bron: ah.nlvoor 10 personen 250 gram gerookt spek (reepjes) 6 vleestomaten (ontvellen) 2 blikjes tomatenpuree 400 gr gehakt (h.o.h) 4 tenen knoflook 1 grote ui 1 preitje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 10 personen 500 g. aardappelen (binten) 1 ui 100 g. ontbijtspek 1 stronk prei 1 el. Boter 200 ml. slagroom 2 liter runderbouillon 10 kleine stukjes brood[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 250 g winterpeen 1 prei 2 el olijfolie 1 aardappel 1 liter visbouillon 1 pastasaus kruiden (pakje à 390 g) 400 g kabeljauwfilet (diepvries)[...]
Bron: ah.nlDe verplichte voorjaarssoep met enkele extraatjes als afwerking. Met wat brood of crackers erbij heb je een superlekkere lentelunch. Wat heb je nodig (2[...]
Bron: amuse-rouge.blogspot.beIngrediënten Porties : 4 4 eetlepels boter 1 theelepel zout 2 grote rode uien, in dunne schijfjes 2 grote uien, in dunne schijfjes 1,5 liter[...]
Bron: allrecipes.nl