Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 30 recepten
Ingrediënten Porties : 8 3 eetlepels extra vergine olijfolie 1 1/2 ui, gesnipperd 2 tenen knoflook, geperst halve fles (375 ml) droge witte wijn 225 gram[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen 200 gr uien in plakjes gesneden. 5 teentjes knoflook in plakjes gesneden. 1 kleine heet pepertje fijngehakt zonder de pitjes en de[...]
Bron: smulweb.nlvoor 3 personen - 200 gram rode linzen - een kwart rood pepertje, heel fijn gesneden - vijf tenen knoflook, fijn gesneden - een grote ui, gesnipperd - 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 200 gr uien in plakjes gesneden. 5 teentjes knoflook in plakjes gesneden. 1 kleine heet pepertje fijngehakt zonder de pitjes en de[...]
Bron: smulweb.nlSoep is altijd goed. Vooral wanneer het herfst wordt en iedereen verkouden is. Deze linzensoep is makkelijk te maken, budget vriendelijk en voedzaam. De[...]
Bron: zoetzuurtje.blogspot.nlIngrediënten 2 eetlepels olijfolie 100 g magere spekreepjes 1 ui (gesnipperd) 1 teentje knoflook (uitgeperst) 1 knolselderij (in blokjes) 2[...]
Bron: ah.nlNiet gelijk ontmoedigd raken bij het zien van de ingrediëntenlijst!. Het zijn voornamelijk kruiden en deze geven juist die bijzondere smaak aan deze[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlHarira is een klassieke Marokkaanse soep. Wij hebben hem gegeten als maaltijdsoep met brood. Makkelijk te maken en heerlijk kruidig van smaak. Zelf heb ik geen[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlHerfst Weerstand Booster De Herfst is begonnen, buiten daalt de temperatuur snel, het wordt vochtiger & misschien gaat zelfs de verwarming al wel weer aan[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlWe weten allemaal dat peulvruchten erg gezond zijn, maar eten we ze ook vaak genoeg? Helaas moet ik daarop 'nee' antwoorden. Omdat ik mijn leven wilde beteren,[...]
Bron: marionskitchenstories.blogspot.nlIk ben dol op de verschillende keukens van het Midden-Oosten, en de Perzische keuken is daarbij één van mijn favorieten. Waarom? Omdat je alle smaken[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nl