Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 20 recepten
Ingrediënten Porties : 2 400 gram gekookte bruine bonen (1 blik) 1/2 ui 2 aardappels 1 prei 2 tomaten 2 tenen knoflook 3 eetlepels bladselderij 1 stengel[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen - Runderschenkeltje of soepvlees met een mergpijpje, - 3 Runderbouillonblokjes, - foelie, - bladselderij en/of bleekselderij, - eventueel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1,5 eetlepel arachideolie, 2 grote uien (gesnipperd), 2 à 3 kemirienoten (geraspt), 1,5 theelepel koenjit (gemalen geelwortel/kurkuma),[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1,5 eetlepel arachideolie, 2 grote uien (gesnipperd), 2 à 3 kemirienoten (geraspt), 1,5 theelepel koenjit (gemalen geelwortel/kurkuma),[...]
Bron: smulweb.nlHarira is een klassieke Marokkaanse soep. Wij hebben hem gegeten als maaltijdsoep met brood. Makkelijk te maken en heerlijk kruidig van smaak. Zelf heb ik geen[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlvoor 8 personen VOOR DE BOUILLON: 1 kg platte rib 250 gr half om half gehakt (kleine balletjes van gedraaid) 1 mergpijpje 1 hamschijf met schenkel 3 L water 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 4 L water 750 gr schouderkarbonades 750 gr platte rib 250 gr gerookt spek 1 mergpijpje 1 hamschijf peper, zout 500 gr spliterwten (gewassen) 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 300 gram gedroogde witte bonen 2 ½ liter water 400 gram verse worst 1 kg slabonen 250 gr snijbonen 6 aardappelen 2 preien 1[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 2 500 gr krabbetjes 200 gr spliterwten 1 liter water 1 ui, versnipperd 1 prei, fijngesneden 1 kleine knolselderij, geschild en in[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 4 liter water 1 hamschijf (ookwel 'hips' genaamd) 250 gr hamlappen 1 bouillonblokje 500 gr spliterwten 1 snert-groentenpakket 1[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 400 gr spliterwten (gewassen); 1 3/4L water; 1 runderbouillonblokje; 70 gr mager spek (blokjes); 500 gr krabbetjesvlees; 250 gr prei[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen VOOR DE BOUILLON: 1 kg platte rib 250 gr half om half gehakt (kleine balletjes van gedraaid) 1 mergpijpje 1 hamschijf met schenkel 3 L water 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 4 L water 750 gr schouderkarbonades 750 gr platte rib 250 gr gerookt spek 1 mergpijpje 1 hamschijf peper, zout 500 gr spliterwten (gewassen) 3[...]
Bron: smulweb.nl