Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 123 recepten
Ingrediënten Porties : 6 250 gr gedroogde bruine linzen, een nacht geweekt en uitgelekt 2 plakjes doorregen spek, in stukjes 1 eetlepel extra virgin[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 450 gram kipfilet 1 blik (430 gram) maïskorrels, uitgelekt 1 blik (410 gram) tomatenblokjes met sap 1 blik (410 gram)[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 360 gram aardappelen, in blokjes gesneden 360 gram bieten, geschild en in blokjes gesneden 3 eetlepels olijfolie, apart te[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 4 grote rode bieten, schoongemaakt 2 eetlepels extra vergine olijfolie 1 rode ui, fijngesneden 2 eetlepels gesneden prei 4 tenen[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 eetlepels olijfolie 2 uien, grof gehakt 6 tenen knoflook, grof gehakt 1 eetlepel gedroogde oregano 2 laurierblaadjes 3 takjes[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 plukje saffraandraden 2 tl extra vergine olijfolie 50 g mager gerookt spek, zonder vet en fijngesneden 85 g glazige aardappels,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen 500 gr zuurkool (liefst vers uit het vat, fijn gesneden en uitgelekt, houd ca 100 gr apart voor garnering) 25 gr boter 1 ui (in stukjes) 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 40 gram boter Flinke scheut olijfolie 3 of 4 grote uien 1 blokje tuinkruiden(boullion of iets) 2 eetlepels curcuma 1 flinke theelepel[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 3 andouilles, of een andere pittige gerookte worst 2 liter kippenbouillon 225 gr gedroogde cannellini bonen 1 laurierblad 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1 el zonnebloemolie 1 grote verse groene chilipeper, zonder zaden en fijngesneden 2 groene paprika's, zonder zaden en[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 400 gram gekookte bruine bonen (1 blik) 1/2 ui 2 aardappels 1 prei 2 tomaten 2 tenen knoflook 3 eetlepels bladselderij 1 stengel[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 1,5 liter water 600 gr witte asperges, geschild en zonder kontjes 1 ui 3 kruidenbouillonzakjes 2 laurierblaadjes 100 gr mager[...]
Bron: allrecipes.nlAls lunch wordt hier meerdere keren in de week soep gegeten. Die wordt vers gemaakt en ingevroren. Heerlijk! Eigenlijk eten we altijd dikke soepen vol met[...]
Bron: uitmijnkeukentje.blogspot.nlKnoflooksoep, we aten het voor het eerst met de wintersport in Oostenrijk, ergens eind jaren 90. Omdat je het hier niet kon kopen namen we altijd een stuk of[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 Voor de soep 8 rijpe Romatomaten 1 eetlepel olijfolie 1 ui, fijngesneden 2 teentjes knoflook, fijngesneden 3/4 van een groot[...]
Bron: allrecipes.nl