Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 69 recepten
voor 4 personen 2 pakken vissoep (Iglo) 1 glas cognac 2 dl. slagroom 1/2 blikje tomatenpuree (Spar) 200 g. Noorse garnalen 1 zakje roerbakgroenten (vers) 1[...]
Bron: smulweb.nlIk heb getwijfeld over de naam van dit recept... De neiging om hem Popey-soep te noemen was namelijk erg sterk :) Maar goed ik heb het toch maar spinaziesoep[...]
Bron: uitmijnkeukentje.blogspot.nlvoor 4 personen 600 g rijpe tomaten/1 kl ui/2 teentje knoflook/1 komkommer/1 gro paprika/1 gele paprika/4 sneetje oud witbrood/6 eetl olijfolie/3 dl[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 250 gr gedroogde bruine linzen, een nacht geweekt en uitgelekt 2 plakjes doorregen spek, in stukjes 1 eetlepel extra virgin[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 eetl. plantaardige olie 2 uien, versnipperd 2 tenen knoflook, uitgeperst 1 theel. gemalen korianderzaad 1 theel. komijnpoeder[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 30 g boter 1 el extra vergine olijfolie 500 g grote uien, in dunne schijfjes gesneden 1 tl fijne suiker 2 teentjes knoflook,[...]
Bron: allrecipes.nlVerse tomaten, knoflook, bleekselderij, rode paprikas, kruiden wat je lekker vindt. Hulpmiddelen Blender/Pan/meloenschepje/ lege potjes Voorbereiding Maak[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 g gaar gekookt vlees in stukjes gesneden (kan lamsvlees geitenvlees, rundvlees, kip of varkensvlees zijn of een combinatie ervan) 250 g[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 el bloem 2 el paprikapoeder + extra voor de garnering 1 kg runderstoofvlees, in blokjes van 2-3 cm 2 middelgrote uien, grof gesneden 3 tenen[...]
Bron: smulweb.nlZie beschrijving Hulpmiddelen - Ovenschaal - Staafmixer - Grote soeppan Voorbereiding Ingrediënten en beschrijving: Bouilon: - 1 pond mager soepvlees -[...]
Bron: smulweb.nlDit heb je nodig: 1 rode paprika; 1groene paprika; 1 gele paprika; 1 teen knoflook; 2 tomaten; 1 komkommer; 1 sjalot; 5 cl. goede olijfolie; 1 citroen; 10 cl.[...]
Bron: smulweb.nl