Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 10 recepten
Ingrediënten Porties : 4 3 sjalotten of uien 1 rode paprika 8 tenen knoflook (yep: acht!) 8 tomaten 1 l kippenbouillon 1 tl venkelzaad 1 tl komijnzaad ½[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Voor de bouillon: 1 liter water, 5/6 krabpoten, handvol inktvisjes, 1/2 kg goedkope witvis zoals koolvis of kabeljauw, zo mogelijk wat[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 2 1 groene paprika 2 rode paprika's 1 gele paprika 8 teentjes knoflook 1/2 citroen 750ml groentenbouillon 1 theel venkelzaad 1/4[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 450 g rauwe reuzengarnalen, zonder kop 4 el droge witte wijn 4 schijfjes citroen 4 zwarte peperkorrels, een beetje geplet 2[...]
Bron: allrecipes.nlVenkel(foeniculum, vulgare), familie van de schermbloem en smaakt een beetje naar anijs. Vanuit Azië is de venkel naar Europa gekomen, de Romeinen gebruikte[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlDe aroma’s van de stille, onopvallende venkel, selderij, koolrabi, preiwit, of courgette krijgen in deze soep de kans om zonder kleurige opdringerige[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 3 eetlepels olijfolie 1 ui, gesnipperd 2 teentjes knoflook, uitgeperst 2 preien, in dunne ringen 2 grote vleestomaten, ontveld[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Bretonse vissoep Bereidingstijd: 40 min. Ingredienten: 2 uien 2 teentjes knoflook 2 vleestomaten 1 citroen 1 venkelknol 300 g kabeljauwfilet[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 flinke rode bietjes 1 venkelknol 1el ciderazijn 1el honing 200ml olijfolie 2 uien, fijngesneden 1 teentje knoflook, fijngesneden 1el[...]
Bron: smulweb.nlBleekselderij....het is zo'n groente waar je vaak niet heel goed van weet wat je er mee doen moet. Meestal wordt het gebruikt als smaakmaker in pastasauzen,[...]
Bron: soepkipje.blogspot.nl