Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 19 recepten
Het is gelukkig al weer een paar graden boven nul, maar toch. Ik heb net soep gemaakt, lekker veel, voor elk moment dat je denkt:”Ik wil soep!” of[...]
Bron: boeddhamumglutenfree.blogspot.comDeze soep is voor veel mensen typische winterkost. Hoewel ik erwtensoep eigenlijk alleen in de winter bereid, lust ik hem het hele jaar wel. Op een koude dag[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlvoor 4 personen 300 gr soepvlees 250 gr runderbotten 1,5 l water 1 kleine prei 1 ui 1 wortel 1 stukje knolselderij 1 laurierblad 1 stukje foelie 1 takje tijm[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen -1 kip (1,5 kg) -zout -10 peperkorrels -2 grote wortels -2 grote peterseliewortels -1 kleine knolselderij -1 kleine koolrabi -2 teentjes[...]
Bron: smulweb.nl1,5 L groentebouilon 500 gr. spinazie 500 gr. doperwten 500 gr. prei 4 crostini`s 200 gr. spekbokking zout en peper, een snufje. Hulpmiddelen Een grote pan en[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 300 gr spliterwten, gewassen 2 liter water 3 runderbouillonblokjes 250 gr spekblokjes 2 uien, in ringen gesneden 1 knolselderij,[...]
Bron: allrecipes.nlWat een wisselingen van temperaturen zeg; het lijkt wel herfst. Maakt niet uit, het is altijd weer voor soep. Voor de geïnteresseerden in mijn privé leven; ik[...]
Bron: emmatimmerman.blogspot.nlErwtensoep Het is al een hele tijd geleden dat ik zelf erwtensoep heb gemaakt Weet wel wat er allemaal ingaat, maar de hoeveelheden was ik kwijt Dus ik heb[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlIngrediënten 200 g gedroogde witte bonen (pak a 500 g) 1 ui (fijngesnipperd) 3 eetlepels olijfolie 1 wortel (fijngesneden) ¼ knolselderij[...]
Bron: ah.nlZelfgemaakte kippensoep is zo veel lekkerder, niet te vergelijken met pakjes of potjessoep. Je ziet er vaak tegenop maar het is echt heel makkelijk te maken.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlSoms ontdek je bij toeval heerlijke smaakcombinaties. Van groente houd ik altijd restjes over. Een knolselderij gebruik je vaak niet in z'n geheel en ook een[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frvoor 4 personen 1 knolselderij 3 prei in halve ringen 2 winterwortels (julienne) 1 stengel bleekselderij (halve ringen) 500 gr spliterwten 2 bosjes selderij 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen Runderbouillon (zelfgetrokken of van blokjes), gerookt en gekookt spek (mager), Poolse vette worst, zuurkool, aardappelen (vastkokend),[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 2 liter water 3 bouillonblokjes 500 gr spliterwten 1 kleine knolselderij 1 kleine ui 2 preien 3 stengels bleekselderij 400 gr[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1 el olijfolie, extra vergine 1 grote ui, fijngesneden 3-4 teentjes knoflook, fijngesneden 200 g gedroogde cannellinibonen, een[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 6 personen 1,5 l bouillon (groente of kip, eventueel van bouillontbletten) 1 grote of 2 kleine aardappelen 100 ml slagroom 250-300 gram knolselderij 1[...]
Bron: smulweb.nlMet de koude oostenwind die in Leiden waaide de afgelopen dagen, was het tijd voor snert. Het was de eerste keer dat ik snert maakte. Al vaker maakte ik[...]
Bron: demaaltijdenvanmarleen.blogspot.com