Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 18 recepten
Ingrediënten 4 eetlepels olijfolie 300 g panklare spinazie 1 sjalot (fijngesneden) 1 wortel (fijngesneden) 2 teentjes knoflook (fijngesneden) 1 zakje[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 10 30 middelgrote gamba's 3 sjalotjes 1 el citroengras (fijn gesn.)* 1 el gember wortel (fijn gesn) 2 tl tamarinde (assem)* 2 tl[...]
Bron: allrecipes.nlVolgens de ayur-vedische denkbeelden ben ik een Vata-type. Nu ben ik nogal pragmatisch ingesteld en als zodanig het ik het niet zo begrepen op zweverige[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comStiekem had ik gehoopt op een warm en zonnig einde van de maand mei. Mooi niet! Het heeft zowat de hele dag geregend en van het onkruid wieden is niets terecht[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlDe afstudeerstress begint toe te slaan. Ik heb opeens besloten dat ik een boek wil schrijven. Super leuk om te doen, maar over 8 weken moet het helemaal af[...]
Bron: zoetzuurtje.blogspot.nlTijdens het weekend, begin deze maand, in vakantiehuis Börgbloumke in het Groningse Nuis, moest ik erg vooruitdenken betreffende boodschappen, want er was daar[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlVolgens de ayur-vedische denkbeelden ben ik een Vata-type. Nu ben ik nogal pragmatisch ingesteld en als zodanig het ik het niet zo begrepen op zweverige[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comSinds een paar weken test ik producten voor The Insiders. Dit keer mocht ik Appelsientje testen. En ik kan het dan niet laten om ermee te gaan bakken en koken.[...]
Bron: cressidabakt.blogspot.nlKatie en Giancarlo Caldesi van de restaurants en kookschool Caldesi in Engeland schrijven in hun kookboek Sicilië "we zagen deze balletjes kant-en-klaar bij[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlOttolenghi zegt dat dit zijn versie is voor kippensoep for the soul. De royale hoeveelheid gedroogde paddenstoelen maakt de soep bijzonder. Ingrediënten: Voor[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen 1 prei 2 middelgrote worteltjes 1 sjalotje 25 gr boter 1 L visbouillon (blik of pot mag ook) 1 tomaat zout & peper 1 mespuntje saffraan 1/2 dl[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 8 rauwe garnalen (schillen en kop bewaren, staartpuntje laten zitten) 200 gr verse stevige witvis, in blokjes 100 gr[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 prei 2 middelgrote worteltjes 1 sjalotje 25 gr boter 1 L visbouillon (blik of pot mag ook) 1 tomaat zout & peper 1 mespuntje saffraan 1/2 dl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen -1,5 kg mosselen -100 g sjalotten -100 g wortelen -ruim 1/2 l vleesbouillon -1/4 l zurige witte wijn -zout, witte peper -60 g roomboter en 60[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen -400 g gefileerde zeeduivel in blokjes -sap 1 citroen en 1 th lepel citroenrasp -100 g sjalotten (fijn gesnipperd) -2 teentjes look[...]
Bron: smulweb.nl