Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 15 recepten
voor 4 personen 200 gr roodbaars - 200 gr hondshaai (zeepaling genoemd) - 200 gr wijting - 200 gr kabeljauw - 500 gr mosselen - 100 gr ui - 100 gr prei - 500[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 300g Kabeljauw, gedroogd en in stukken of flink wat zout 2 Eieren 4a5 el Olijfolie Knoflook, 3 tenen Handje koriander (liefst vers) Paar[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 2 teentjes knoflook 1 ui 1 prei 2 tomaten 1 sinaasappel 2 eetlepels olijfolie 1 eetlepel tomatenpuree 2 potten visfond (a 380 ml) 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 3 el olijfolie 1 zak soepgroenten (250 g) 2 tenen knoflook 1 pot basis voor gebonden tomatensoep (485 ml) 1 zak kleine krieltjes[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 cm verse gemberwortel 3 bosuitjes 1 liter kippenbouillon (van tablet) 3 el droge sherry 1 el lichte sojasaus 200 g kabeljauwfilet (of[...]
Bron: ah.nlDe zoete smaak van deze heerlijke soep krijgt een lekker pittig accent door de toevoeging van de sambal. Samen met wat brood kan d eze soep heel goed gegeten[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlvoor 8 personen 1 kabeljauwkop, graat en staart 1 rode poonkop, graat en staart 1 makreelkop, graat en staart garnalenkoppen van 1 kg garnalen 1 kg mosselen[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 1 eetl. olijfolie 2 sjalotten, gesnipperd 1 teen knoflook, uitgeperst 1 liter vis- of kippenbouillon snufje saffraan 1[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Bretonse vissoep Bereidingstijd: 40 min. Ingredienten: 2 uien 2 teentjes knoflook 2 vleestomaten 1 citroen 1 venkelknol 300 g kabeljauwfilet[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 tomaten 1 sinaasappel, schoongeboend 1/2 liter visbouillon van 3 tabletten 2 uien 5 tenen knoflook 2 takjes tijm 1 grote aardappel 1 zakje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 1 kabeljauwkop, graat en staart 1 rode poonkop, graat en staart 1 makreelkop, graat en staart garnalenkoppen van 1 kg garnalen 1 kg mosselen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 350 gr.in stukken gesn. aardappelen/2 uien/ 2 preien/ 2 takjes tijm/ 2 blaadjes laurier/ 1 1/2 dl.visbouillon/ 1 kg. in stukken[...]
Bron: smulweb.nl