Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 67 recepten
Ingrediënten 2 el olijfolie 2 tl gemalen komijn (djinten) 150 g gesneden ui 2 venkelknollen 150 g kipfiletblokjes 400 g linzen 400 g tomatenblokjes 350[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 4 25 g boter 2 preien, in ringetjes 400 g zoete aardappelen (bataten), geschild, in dunne schijfjes ½ theel. gemalen komijn 9 dl[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Olie, zout 4 theelepels paprikapoeder 4 theelepels gemalen komijnzaad Een grote ui Een paar tenen knoflook Bouillonblokjes voor 1 liter[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 50 g plantaardige margarine; 1 rode ui gesnipperd; 1 teen knoflook fijngehakt; 2 winterpenen in plakjes; 2 stengels bleekselderij in stukjes;[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 10 1 (500g) pak zwarte bonen (turtle- of schildpadbonen) 3L water, verdeeld 1 wortel, gehakt 1 stengel bleekselderij, gehakt 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 3 zoete aardappels 1 grote ui, dungesneden 2 teentjes knoflook, fijngehakt 1 eetl olijfolie 1 klontje boter 4 aardappels,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 500 gr lamsgehakt 2 teentjes knoflook, fijngesneden 1 gesnipperde ui 300 gr spinazie, gewassen en in reepjes gesneden 3[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 450 gram varkensworst, zonder velletje 450 gram rundergehakt 1 grote ui, in blokjes gesneden 960 ml water 3 blikjes (van 425 ml)[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 5 personen 500 g rundvlees 50 g boter 1 ui (grof gehakt) 1,5 el paprikapoeder snufje suiker mespunt komijn 1 teentje knoflook 30 g bloem 1,25 l bouillon[...]
Bron: smulweb.nlDit heb je nodig: 500 gram witvisfilets (bijvoorbeeld kabeljauw, zeebaars, brasem); 1 eetlepel olijfolie; 1 fijngehakte ui; 1 groene chilipeper, in fijne[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen Runderbouillon (zelfgetrokken of van blokjes), gerookt en gekookt spek (mager), Poolse vette worst, zuurkool, aardappelen (vastkokend),[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 900 g pastinaak 50 g boter 1 ui, gehakt 2 teentjes knoflook, geperst 2 tl gemalen komijn 1 tl gemalen koriander ong. 1,2 l hete kippenbouillon[...]
Bron: smulweb.nl