Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 10 recepten
Visfumet voor de bouillon 5 l : 2 kg graten en koppen van vis (bij voorkeur tong, tarbot, of griet). 50 g boter 5 l water 1 fles droge witte wijn = kg uien <[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gram ongepelde garnalen, 25 gram boter 1 preiwit , 1 ui, 2 wortelen, een handvol selder, 1 teentje look, 1 rode puntpaprika of rode[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 30g boter 2 grote preien (alleen het witte en lichtgroene deel), gehakt 1 grote ui, gehakt 1 grote aardappel, geschild en in[...]
Bron: allrecipes.nlDit is het ideale seizoenssoepje. Enerzijds hangt de lente al in de lucht, maar anderzijds is het 's morgens toch nog krabben geblazen om de auto ijsvrij te[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDit is nu een recept waar ik blij van word. Weinig werk, zo gemaakt, 't ziet er luxe uit en het smaakt voortreffelijk. In plaats van de kreeftenbouillon[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlAls je kreeftensoep maakt zie je met eigen ogen waar de uitdrukking "zo rood als een kreeft" vandaan komt. De kreeften gaan bruin de pan in en binnen een paar[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comOttolenghi zegt dat dit zijn versie is voor kippensoep for the soul. De royale hoeveelheid gedroogde paddenstoelen maakt de soep bijzonder. Ingrediënten: Voor[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 2.9 liter water 450 gram spareribs 3 pastinaken, geschild en in blokjes gesneden 3 uien, grof gehakt 2 wortelen, geschild en[...]
Bron: allrecipes.nlAls je kreeftensoep maakt zie je met eigen ogen waar de uitdrukking "zo rood als een kreeft" vandaan komt. De kreeften gaan bruin de pan in en binnen een paar[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comvoor 4 personen -1,5 kg mosselen -100 g sjalotten -100 g wortelen -ruim 1/2 l vleesbouillon -1/4 l zurige witte wijn -zout, witte peper -60 g roomboter en 60[...]
Bron: smulweb.nl