Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 15 recepten
Ingrediënten Porties : 6 1 eetlepels korianderzaad 2 theelepels komijnzaad 2 theelepels gedroogde oregano 1 eetlepel venkelzaad 1/2 theelepel gedroogde[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1 el plantaardige olie 1 grote ui, in stukjes gesneden 2 fijngesneden teentjes knoflook 2 tl gemalen verse gemberwortel 1 1/2 tl[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 20 2 eetlepels olijfolie 2 grote kipfilets 1 ui, gesnipperd 2 rode paprika's, in plakjes 4 teentjes knoflook, fijngehakt 1 blik[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 3 eetlepels olijfolie extra vierge 2 rode uien, in vieren 2 kilo zoete aardappelen, geschild en in grote stukken gesneden[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 2 eetlepels olijfolie 1 grote ui, fijngehakt 250 gr Spaanse chorizo, in blokjes gesneden 3 stengels selderij, in blokjes 3[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten: - 4 el zonnebloemolie - 3 cm gemberwortel, geschild en fijngeraspt - 1 tl komijnpoeder (djinten) - ½ tl kaneel - ½ tl kerrie - 4 tenen[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comHet lijkt er qua kleur misschien op, maar dit is geen pompoensoep. Het is soep van gele spliterwten en zoete aardappel. Het heeft niets te maken met de[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlIk zag een filmpje op youtube voorbij komen waar deze soep zo ongeveer werd gemaakt. Pompoen hebben we nog uit de eigen tuin net als uien en knoflook, alleen[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlWeet je dat rijst het meest gegeten product ter wereld is? Er wordt ongeveer 235 gram rijst per dag per persoon gegeten en in Nederland eten we gemiddeld 11[...]
Bron: threegirlsonekitchen.blogspot.nlNiet alleen heeft deze soep een prachtige dieprode kleur, maar zij heeft ook een diepe, volle smaak. Voor mij is soep een basisbehoefte, of het nu warm of koud[...]
Bron: boeddhamumglutenfree.blogspot.comEen lekker ronde smaak en de verzuchting van een kieskeurige gast die verrukt was; genoeg reden om deze soep te bloggen. Ik gebruik zoete aardappel vaak in[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlInspiratie voor deze soep heb ik uit het maandelijkse magazine Boodschappen van de plaatselijke supermarkt. Alleen de inspiratie dus, want de basis van dit[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comHet werd weer eens tijd. Op het moment zit ik in Kopenhagen te verkleumen terwijl ik onderzoek aan het doen ben voor mijn thesis. De donkere koude[...]
Bron: emmatimmerman.blogspot.nl