Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 14 recepten
voor 4 personen 300 gr. sukadelappen (of ander soepvlees) 250 gr. spekjes 2 uien 1 paprika 1 winterpeen 2 teentjes knoflook 2 grote aardappelen 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 300 gr. sukadelappen (of ander soepvlees) 250 gr. spekjes 2 uien 1 paprika 1 winterpeen 2 teentjes knoflook 2 grote aardappelen 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen 3 eetl.arachide-olie,geh.knoflookteen2 cm.fijngesneden gember,1 grh.ui,1 1/4 ltr.kippenbouillon,260 gr.pindakaas,2 eetl.ketjap[...]
Bron: smulweb.nlKruidige rode linzensoep Na een heerlijke zomervakantie waarin we regelmatig de barbecue gebruikten is het hier nu weer tijd om met werk en school te beginnen.[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlMisschien een beetje raar om van boerenkool de eerste keer geen stamppot te maken. En ook geen 'kale chips' of groene smoothie - maar gewoon soep. Ik was bezig[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlIngrediënten 4 tomaten 1 rode paprika 1 teen knoflook 1 ui 1 el olijfolie ½ tl gemalen komijn (djinten) ½ tl gemalen koriander (ketoembar) 250[...]
Bron: ah.nlBaissar of Bissara is een Marokkaanse boerengerecht en wordt vooral in de winter gegeten. Het is een erwtensoep die niet alleen smakelijk is maar ook erg[...]
Bron: dulcefreska.blogspot.nlEr zit geen enkel chilipepertje in die sambal hoor. Een Indiase sambal heeft namelijk niet veel gemeen met zijn Indonesische naamgenoot. Waar het in Indonesië[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlWat krijgen we nou weer? Chips bij het avondeten?! Verkeerde sponsor gekozen? Nee hoor jongens, ik kan het uitleggen :) Die paprikachips lijken inderdaad maf[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlKleurig he? Tja, bietensoep… Wat je ook doet, het wordt roze. Dit is een Indiase variant van eigen hand, want ik heb er feitelijk het recept van een[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl