Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 12 recepten
Dit recept is van Bram Bonami, uit de beste hobbykok van Vlaanderen. Voor de soldaatjes boter ongesneden wit brood Vissoep 1 chorizoworst in plakjes en ontveld[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 1 blik kikkererwten, circa 400 g, uitgelekt 1 ui, grofgesneden 2 teentjes knoflook, fijngesneden 1 l groente- of kippenbouillon[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 1/2 l Bouillon, zelf gemaakt of bouillonblokje 2 Stengels citroengras 4 Eieren (NIET ECHT NODIG) 6 Rode pepers (niet echt nodig) 1 Rode ui,[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 6 500 gr lamsgehakt 2 teentjes knoflook, fijngesneden 1 gesnipperde ui 300 gr spinazie, gewassen en in reepjes gesneden 3[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 1/2 l Bouillon, zelf gemaakt of bouillonblokje 2 Stengels citroengras 4 Eieren (NIET ECHT NODIG) 6 Rode pepers (niet echt nodig) 1 Rode ui,[...]
Bron: smulweb.nlIedereen heeft een paar recepten "in the pocket". Recepten die bij je "horen" en die eigenlijk nooit mislukken. Voor mij zijn dit onder andere mijn Killer[...]
Bron: letstalkaboutfoodholland.blogspot.nlNa de kipcocktail uit de beachclub, nu ook garnalensoep met kokosmelk gemaakt. Deze bestaat uit heel andere ingrediënten dan de soep die we op het terras aten,[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlIngrediënten 2 el olie 400 g Thaise roerbakmix 2 tl sambal badjak 2 kippenbouillontabletten ½ pot pindakaas (a 350 g) 3 el ketjap manis 2 el[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 ui (gesnipperd) 2 teentjes knoflook (gehakt) 3 tl verse gemberwortel (fijngehakt) 2 tl gemalen koriander (ketoembar) 2 tl komijn (djinten)[...]
Bron: ah.nlNa de kipcocktail uit de beachclub, nu ook garnalensoep met kokosmelk gemaakt. Deze bestaat uit heel andere ingrediënten dan de soep die we op het terras aten,[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlvoor 4 personen 1 rode ui 1 gele paprika 150 gr sperziebonen 1 blik kokosmelk (400 ml) 1 blik tomatenblokjes (400 ml) visbouillon (1,5 blokje van Knorr) 150[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 8 grote gepelde gamba's; olijfolie; 3/4 dl. kippenbouillon; 100 g. tauge; 3 dl. kokosmelk; 1 tl. palm- of rietsuiker; zout; 3 tl. sambal;[...]
Bron: smulweb.nl