Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 31 recepten
Altijd fijn voor de foto, zo'n bruine drab. Maar toch was het lekker. Nog een soepje en het is niet eens de laatste, want al het goede komt in drieën. Vandaag[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk vind soep best lekker, want je kunt zo fijn soppen met een stuk brood, maar ik heb liever een iets dunnere soep dan zo’n dikke drab. Voor erwtensoep[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlSlow food is al snel ook comfort food. Je moet er wel even de tijd voor nemen, maar werk heb je er amper aan. Deze soep is simpel, maar doordat het lang op het[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHaast een herfstsoepje met een flink hartige smaak, maar het idee van de walnoten met citroenschil leek me weer eens wat anders. En dat was het ook. Een goed[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlWitte tomatensoep? Maar hoe werkt dat dan? Laat anderen maar eens proeven zonder dat je zegt wat het is. Kunnen ze raden wat het is of worden ze op het[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl‘Soep is wezenlijk en heeft altijd zin, zelfs als de wereld om ons heen dat helemaal niet meer heeft.’ – Anthony Bourdain Ik kon de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlZo blog je over zomerse salades en liflafjes, en zo is het al weer tijd voor soep en andere verwarmende zaken. Terwijl ik dit schrijf slaat de regen tegen de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlAls je risotto kan garen in bouillon, kan dat dan ook met een verdunde tomatensaus? Nou, dat kan dus. Sterker nog, dat is heel erg lekker! Risotto met[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDie soep maak je zelf, maar dat bapaobroodje vandaag even niet op dit blog. Die haal je maar bij de supermarkt. AH heeft tegenwoordig ook vegetarische[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlJip en Janneke hadden een gat in de heg, wij hebben een minideurtje in de schutting. Als ik mijn best doe, dan pas ik er ook door, maar het is bedoeld voor de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl4 personen Nodig: * Water, ongeveer een liter * Bouillontabletten (1 per 0,5L water) * Spliterwten, 3 -4 ons * Winterpeen, 1 a 2 * Prei, 2 * Selderieknol, een[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlNeem een grote pan en smelt daarin ongeveer 50 gram boter. Draai het vuur laag en voeg 500 gram in (dunne) ringen gesneden uien toe. Bak ze niet, maar laat ze[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl4 aardappels, geschild en in stukjes 1 bloemkool in roosjes 1 liter bouillon bekertje creme fraiche peper en zout Doe de bouillon in de pan, voeg de aardappel[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlNodig: 300 ml bouillon 1 kleingesneden ui 4 kleine courgettes in blokjes gesneden 1 uitgeperst teentje knoflook 2 in blokjes gesneden aardappels peper en zout[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlAfgezien van de foto is er niets van mij bij hoor, maar Sylvia Witteman plaatste op Twitter een recept in 122 karakters – kom er maar eens om. Hoe langer[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk kwam deze soep op een ander blog tegen, waar het tijdens de carnaval een vaste plek op hun tafel schijnt te hebben. En het is inderdaad een goede soep om te[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHam-kaas-uienbroodjes en Preisoep Toen ik nog een kind was aten wij op mijn verjaardag steevast bij mijn grootouders, waar mijn opa ham-kaas-uienbroodjes voor[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl