Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 36 recepten
Ik blogde eerder al een soepje van Piet Huysentruyt, meer bepaald de venkelsoep met zalm en pancetta en ook dit recept dat ik gewoon uit de Dag Allemaal[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beDit heb je nodig: 500 gram witvisfilets (bijvoorbeeld kabeljauw, zeebaars, brasem); 1 eetlepel olijfolie; 1 fijngehakte ui; 1 groene chilipeper, in fijne[...]
Bron: smulweb.nlDit heb je nodig: 500 gram witvisfilets (bijvoorbeeld kabeljauw, zeebaars, brasem); 1 eetlepel olijfolie; 1 fijngehakte ui; 1 groene chilipeper, in fijne[...]
Bron: smulweb.nlvoor 12 personen 1 wit van prei 2 uien 1 rode paprika 1 groene paprika 1 venkelknol 1 stengel bleekselderij olijfolie 700 ml witte wijn 200 ml Nouilly Prat 2[...]
Bron: smulweb.nlTussen de solden en de Olympische Spelen door (ik vind dat ze van shoppen ook een Olympische discipline moeten maken, want op dagen als vandaag heb je best een[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIngrediënten 2 el olijfolie 1 rode ui (in reepjes) 2 venkelknollen (in reepjes) 2 visbouillontabletten 200 g kabeljauwfilet 1 blik linzen ((400 g),[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 voorgebakken boulogne stokbrood 3 visbouillontabletten 1/2 theelepel gedroogde tijm 1 zak minikrieltjes (450 g) 1 zakje fijne soepgroenten[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 cm verse gemberwortel 3 bosuitjes 1 liter kippenbouillon (van tablet) 3 el droge sherry 1 el lichte sojasaus 200 g kabeljauwfilet (of[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 3 eetlepels roerbakolie (flesje) 1 zak Tjap-tjoy-mix (400 g) 3 eetlepels Thaise rode currypasta (pot a 225 g) 2 visbouillontabletten 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 eetlepels olijfolie 1 zak roerbakmix (400 g) 2 zakken romige mosterdsoep (a 400 ml) ½ zakje verse peterselie (a 30 g) 1 schaaltje[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 bruine pistoletjes (afbakbroodjes, zak a 8 stuks) 3 eetlepels olijfolie 1 zak ratatouille-groentemix (400 g) 2 blikken tomatenblokjes (a[...]
Bron: ah.nlIk had dit bijna Christien's vissoep genoemd want dit is de vissoep zoals ik deze het allerlekkerste vind: - de vis wordt niet gepureerd: je komt lekkere[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIk had dit bijna Christien's vissoep genoemd want dit is vissoep zoals ik zelf het allerlekkerste vind: - de vis wordt niet gepureerd: je komt lekkere stukjes[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nl