Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 17 recepten
voor 10 personen Voor de bouillon: ca. 3 liter water, 600 gr soepkip (het liefst bouten), 4 cm laos (ik heb gember gebruikt omdat ik geen laos op Texel kon[...]
Bron: smulweb.nl3 l water - 1 ui - 6 kruidnagelen - 3 laurierblaadjes - 2 rundvlees bouillon blokjes - 200 à 250 gr soepvlees - 1½ streng vermicelli - 3 tot 5[...]
Bron: smulweb.nlvoor 10 personen Voor de bouillon: ca. 3 liter water, 600 gr soepkip (het liefst bouten), 4 cm laos (ik heb gember gebruikt omdat ik geen laos op Texel kon[...]
Bron: smulweb.nl3 l water - 1 ui - 6 kruidnagelen - 3 laurierblaadjes - 2 rundvlees bouillon blokjes - 200 à 250 gr soepvlees - 1½ streng vermicelli - 3 tot 5[...]
Bron: smulweb.nlEen van mijn favoriete gerechten is Saoto soep. De soep is een soep op basis van kippenbouillon. Het wordt gegeten met taugé, stukjes kip en eventueel rijst.[...]
Bron: foodiesign.blogspot.comIngrediënten 300 g winterpeen 4 stengels bleekselderij 1 prei 40 g selderij 1 ui 1½ liter kraanwater 3 laurierblaadjes ¼ knolselderij 3[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 hele kip (1.4 kg) 2 uien (gesnipperd) 500 g winterpeen (in halve plakken) 3 stengels bleekselderij (in boogjes) 2 tenen knoflook (in dunne[...]
Bron: ah.nlvoor 8 personen VOOR DE BOUILLON: 1 kg platte rib 250 gr half om half gehakt (kleine balletjes van gedraaid) 1 mergpijpje 1 hamschijf met schenkel 3 L water 2[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 1 ui 2 kruidnagels 400 gr runderschenkel 1 bosje peterselie 1 laurierblad 150 gr kalfsgehakt 1 el verkruimelde beschuit[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 8 personen VOOR DE BOUILLON: 1 kg platte rib 250 gr half om half gehakt (kleine balletjes van gedraaid) 1 mergpijpje 1 hamschijf met schenkel 3 L water 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 200 gram gedroogde bruinen bonen 1 (volledige) ossenstaart 1 (slagers-)rookworst 100 gram magere spekblokjes 100 gram vermicelli (grof of[...]
Bron: smulweb.nl