Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 15 recepten
Ingrediënten voor 2 personen: - 2 kipfilets (liefst van de poelier) - 6 plakken katenspek (75 g) - 2 el groene pesto - 250 g cherry tomaatjes, doormidden - 250[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comPesto is een Italiaanse delicatesse, die oorspronkelijk werd gemaakt door olijfolie, basilicumblaadjes, knoflook, zeezout, Pecorino en/of Parmezaanse kaas, en[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nlIk was er even niet, hadden jullie dat in de gaten :-) ? Ik was heerlijk op vakantie. Uitrusten, vitamine D opdoen en lekker eten en drinken. Ik heb heerlijk[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nlSimpel en snel klaar, maar wel super lekker, deze pasta variant. Ingrediënten : 2 personen. 200 gram droge pasta, bijv. volkoren spaghetti of linguine.[...]
Bron: jeanyscooking.blogspot.deIngrediënten voor 2 personen: - 2 kipfilets (liefst van de poelier) - 6 plakken katenspek (75 g) - 2 el groene pesto - 250 g cherry tomaatjes, doormidden - 250[...]
Bron: nitzasfoodcourt.blogspot.nlAubergine circa 45 minuten in oven roosteren, in ovenschaal met olijfolie & paar gaatjes erin gerikt. Haal vruchtvlees er dan uit. Snij zongedroogde[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlWecken en inmaken, voor mij was het altijd hetzelfde. Nu ik mij er wat meer in verdiept heb ben ik er achter dat dit beslist niet zo is. Inmaken is eigenlijk[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlTegenwoordig maak je van alles een pesto. De klassieke combinatie van basilicum, pijnboompitten, knoflook, olie en parmezaan is misschien nog steeds wel[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDe Veganchallenge is al een paar dagen verder en door mijn ziek-zijn nog niet veel gelanceerd, maar kijk hier zijn we met een eenvoudig sausje, dat zal smaken![...]
Bron: proevenopzondag.blogspot.nlPesto is een Italiaanse delicatesse, die oorspronkelijk werd gemaakt door olijfolie, basilicumblaadjes, knoflook, zeezout, Pecorino en/of Parmezaanse kaas, en[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nlIk was er even niet, hadden jullie dat in de gaten :-) ? Ik was heerlijk op vakantie. Uitrusten, vitamine D opdoen en lekker eten en drinken. Ik heb heerlijk[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nlSoms nemen mensen heldere besluiten. M was klaar met tuinieren en wilde dus een tuin die alleen maar gemaaid hoeft te worden. Gras, veel gras. Er staat wel een[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlDeze "toversaus" is wereldberoemd. En dan bedoel ik die speciale soort van wereldberoemd in de nieuwe tijd. Hoewel Marcella Hazan hem al jaren en jaren geleden[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlMeestal marineer ik de groente voor op de barbecue in olijfolie met diverse kruiden. Courgette gaat dan gewoon in lange stroken op de barbecue en[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlElke week kook ik zo'n twee dagen een gerecht waarin geen vis of vlees is verwerkt. Ik hou erg van groenten....en gelukkig denkt mijn dochter daar hetzelfde[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nl