Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 19 recepten
Mijn recepten ontstaan regelmatig doordat er 'restjes' zijn. Zo had ik nog een pot gedroogde tomaten op olie die ik op wilde maken. Ik besloot een tapenade te[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlHet oktobernummer van het blad Boodschappen heeft als thema 'Heerlijke herfst'. In deze uitgave staan vier heerlijke chutneys die prima dienst kunnen doen als[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlIn de supermarkt vind je eindeloos veel verschillende mixen voor pastasaus. Toch blijf ik nog altijd het meest gecharmeerd van een 'gewone' tomatensaus.[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlHummus is dé favoriete dipsaus in het Midden-Oosten. Niet alleen lekker, maar ook heel gezond. Serveer het op een feestje als snack in combinatie met stukjes[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlEen heerlijke variatie op de 'gewone' pesto met basilicum en pijnboompitten. Lekker in pasta of een salade, maar ook gewoon op een blokje kaas of een schijfje[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlDenk jij bij pesto alleen aan basilicum en pijnboompitten? Dan wordt het hoog tijd om je horizon te verbreden! Er zijn namelijk veel meer bladgroenten,[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlVan links naar rechts: kruidensaus, whiskysaus, mosterdsaus Onderstaand vind je drie recepten voor eenvoudige koude sausjes. Lekker bij een stukje vlees, door[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlWanneer je denkt aan tapenade, komt wellicht automatisch de hele fijne tapenade die je op een stokbroodje smeert in je gedachten. Deze tapenade is duidelijk[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlZegt de term 'Smaakmakkers' je niets? Lees dan eerst even het blogbericht van gisteren . Tzatziki is een traditioneel Grieks gerecht, dat wordt bereid met[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlEen heerlijke variatie op de 'gewone' pesto met basilicum en pijnboompitten. Lekker in pasta of een salade, maar ook gewoon op een blokje kaas of een schijfje[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlDeze saus zag ik rond de Kerstdagen gemaakt worden bij 24-Kitchen, door Angélique Schmeinck. Natuurlijk heb ik het recept wat aangepast, Door gebruik van verse[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlIn de supermarkt vind je eindeloos veel verschillende mixen voor pastasaus. Toch blijf ik nog altijd het meest gecharmeerd van een 'gewone' tomatensaus.[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlKen je dat? Je hebt een restje nasi of gehaktballetjes, maar de pindasaus is op... Toch is een klein beetje saus, ook bij een restje, wél erg lekker. Met[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlZelf mayonaise maken is helemaal niet moeilijk en het resultaat is verrassend lekker. Een paar dingen zijn belangrijk: 1. Zorg voor verse eieren 2. Alle[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlIngrediënten: 30 gram verse basilicumblaadjes (1 potje) 100 gram gepelde walnoten 150 ml olijfolie 2 tenen knoflook 10 gram geraspte Parmezaanse kaas 1 tl[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlHet recept voor deze tzatziki vond ik in het boek 'de allerlekkerste partyhapjes' en het leek mij erg lekker. Vaak moet je bij tzatziki eerst de komkommer[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nl