Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 22 recepten
Ingrediënten Porties : 4 2 teentjes knoflook 30 g pijnboompitten 30 g Parmezaanse kaas, vers geraspt 20 g verse takjes basilicum 5 el olijfolie, extra[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 4 fazantenborsten 180 ml witte wijn 225 gram tagliatelle 1 eetlepel olijfolie 1/2 ui, gesnipperd 8 champignons, gesneden 80 gram[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen - 1 mini (Libanese) Komkommer - 200 tot 250ml volle romige Yoghurt - Half bosje verse Dille - 1/2 teentje Knoflook - 3/4 teentje Sjalot - 1 a[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 2 el olijfolie 3 stengels bleekselderij (in plakjes) 2 rode paprika's (in stukjes van 2 cm) 4 tenen knoflook (fijngesneden) 2 blikken[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 50 g zonnebloempitten 75 g melbatoast 50 g boter of margarine 350 g ricotta (Italiaanse kaas) 2 eetlepels milde olijfolie 2 eetlepels bloem[...]
Bron: ah.nlChutney is een side-dish uit Pa kistan / India, en wordt daar चटनी genoemd. De basis van welke Chutney dan ook is Fruit of Groente, die je dan pruttelend[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlTomatentroost noem ik dit recept omdat je het van de laatste tomaten maakt die het niet meer redden om mooi rood te worden. Dus als je tomaten dreigen bruin te[...]
Bron: jantien-s-keuken.blogspot.comIk ben gek op pasta pesto en vooral nu ik het heel druk heb met school eet ik het vaak omdat het zo makkelijk is. Het recept is super simpel maar wel erg[...]
Bron: zoetzuurtje.blogspot.nlRisotto, het is wat meer werk dan veel andere rijstgerechten maar dan heb je ook wat. Lekker, gezond en perfect om veel meer te experimenteren en variëren.[...]
Bron: zoetzuurtje.blogspot.nlEen aantal jaar geleden volgde ik met mijn werk een Italiaanse kook-workshop. Een van de dingen die we klaarmaakten was een heerlijke pastasaus, vol groente,[...]
Bron: desmaakvandille.blogspot.nlNa deze prachtige zomer, staat de basilicum er mooi bij. Vraagt om verwerkt te worden tot Pesto Genoveze. Deze pesto vind zijn oorsprong in Italie, wel[...]
Bron: ferrywijsman.blogspot.nlHet gebeurt iedereen wel eens denk ik. Je hebt geen tijd of geen zin om uitgebreid te koken. Heel georganiseerde mensen zijn daar misschien super op voorzien.[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beAlleen al de geur van basilicum vind ik fantastisch! Om pesto te maken heb je maar 5 goede basis ingrediënten nodig! De meest gekende variant is uiteraard die[...]
Bron: donnacaramella.blogspot.beDe gedroogde cranberry's kom je het hele jaar wel tegen in het schap bij de andere gedroogde vruchten zoals abrikozen, pruimen en vijgen. Maar tegen het eind[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comFirst I didn't want to post yesterday's pasta salad recipe because I already posted my red pesto pasta salad 2 weeks ago and it is really similar. But I got a[...]
Bron: healthylivinginheels.blogspot.com.es