Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 19 recepten
Ingrediënten Porties : 20 200 g droge kikkererwten 1 afgestreken theelepel bonenkruid 1 of 2 laurierblaadjes water om de kikkererwten te koken (dubbele[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 3 grote appels, geschild, zonder klokhuis en in stukjes gesneden 1 eetlepel gedroogde tijm 1 laurierblad 50 gr basterdsuiker 2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 150 gram gedroogde kikkererwten 45 gram gedroogde sojabonen 1 laurierblad 1 ui, in vieren gesneden 240 ml groentebouillon 720 ml[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Opbrengst : 5 kleine potten, elk 150 ml 1 kg rode ui, dun gesneden 150 gr rozijnen, afgespoeld 800 gr suiker 2 laurierbladeren 1/2[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Voor de marinade: 4 teentjes look, fijngehakt 1 piment peper, ontdaan van zaadjes en lijsten, fijngehakt zwarte peper het sap van 2 limoenen 1[...]
Bron: smulweb.nlHet is weer de tijd van de overschotten uit de moestuin. Zo is er nog geen tomaat van plan te verkleuren en zo zijn ze allemaal tegelijk rijp. Tijd voor[...]
Bron: aboutfoodandmore.blogspot.frIngrediënten 1 pot vleesfond (380 ml) 1 bakje kastanjechampignons ((250 g), in plakjes) 1/2 winterpeen ((a 250 g), geschild) 50 g boter 1 sjalot[...]
Bron: ah.nlHeerlijke en eenvoudige pastasaus voor over mijn zelfgemaakte pasta :-) Je hebt nodig: - Een scheutje olijfolie om in te bakken. - 3 laurierblaadjes -2 grote[...]
Bron: heerlijke-recepten.blogspot.nlJarenlang hebben wij geen zuurkool gegeten. In de herrineringen van M. was dit namelijk helemaal niet lekker. Totdat we het in een hut in Oostenrijk geserveerd[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 1 eetl. olijfolie 1 gesnipperde rode ui 1 uitgeperste teen knoflook 1 eetl. zongedroogde-tomatentapenade ¼ theel. chilivlokken 1[...]
Bron: allrecipes.nlVoor rundvlees en wild 3 dl rode wijn, 1 eetlepel rode wijnazijn, 1/2 eetl olie, 1 sjalotje in vieren, 1 theel peperkorrels, een stukje wortel in reepjes, een[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor het kalfsbouillon : -200 g mergpijp -250 g kalfsbot -40 g boter -1 l water zout; enkele geplette peperkorrels ; 1 laurierblad -1 ui -3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1-2 wortels 1-2 stengels bleekselderij 1 ui 2 teentjes knoflook 250 gram tomaten 75 gram Parmaham (of andere prosciutto crudo) 50 gram[...]
Bron: smulweb.nl