Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 24 recepten
voor 4 personen 1 kip van 1+1/2-2 kg, panklaar (bewaar nekje, magie) (ik deed een kleiner kip voor 2 personen (zo kilo)) VOOR MARINADE: 250 ml water 150 ml[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 3 Vulling 600ml kippenbouillon 1 eetlepel Dijon mosterd 4 eetlepels slagroom 2 eetlepels boter 170g krabvlees uit blik 170g[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 2 hele varkenshaasjes 1/8 theelepel mosterdpoeder 1/8 theelepel droge tijm 100 ml droge sherry 100 ml ketjap 3 teentjes knoflook[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 200 24 grote groene tomaten 3 rode paprika's, gehalveerd en zonder pitjes 3 groene paprika's, gehalveerd en zonder pitjes 12 grote[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Opbrengst : 8 potjes chutney 800 gr Granny Smith appels, geschild en in stukjes 700 gr rabarber, geschild en in stukjes 200 gr suiker 100 gr[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Opbrengst : 1 potje aioli 1 teentje knoflook, uitgeperst 1/4 theelepel zout 2 grote eierdooiers 2 eetlepels citroensap, apart te verwerken 1[...]
Bron: allrecipes.nlIk kijk nog maar weinig tv (zeker sinds mijn hele huis is veranderd in één grote (ver)bouwput), maar inventieve programma's als de Keuringsdienst van Waarde[...]
Bron: mangerie.blogspot.comVoor basis: * 1-2 eidooiers * maak zout en peper * 1-2 eetl witte wijnazijn * 2-3 theel franse mosterd * 2.5-3 dl mais- of zonnenbloemolie Voor[...]
Bron: smulweb.nlJe staat er niet bij stil, maar zelfs in of misschien juist in, mayonaise zitten veel toevoegingen waardoor ik de meeste niet kan eten. Ze gebruiken[...]
Bron: 365dagenallergie.blogspot.com't Is een echt zuiders gerecht maar aioli zomereten noemen vind ik flauwe kul. Warme groenten met een dipsaus, dat kan toch op elk moment? Ja, ik eet dat[...]
Bron: nanabeegeniet.blogspot.beIn mn vorige blog over gourmetten schreef ik dat ik nog een recept voor een sausje zou plaatsen. Pasgeleden maakte ik een currypasta voor een curry gerecht.[...]
Bron: potjesenpannen.blogspot.nlHet is weer de tijd van het jaar waarin er volop (zacht) fruit is - en dus is het ook weer de tijd voor jams en chutneys. Die druiven horen er eigenlijk niet[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlChampignons....ik heb er eerlijk gezegd helemaal niks mee. Van kinds af aan heb ik ze niet lekker gevonden, soort onkauwbaar karton vond ik het altijd. Ik[...]
Bron: soepkipje.blogspot.nlLaatst las ik de column geschreven door de hoofdredacteur van een kooktijdschrift waarin hij toegeeft dat hij het moeilijk vindt om een goed eitje te koken[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlMayonaise maken op de traditionele manier vergt tijd en eerlijk gezegd ook wat oefening. Dankzij de staafmixer kan iedereen in een mum van tijd een mayonaise[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nl