Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 79 recepten
Ingrediënten ½ pot semi-zongedroogde tomaten (op olie (a 320 ml)) 1 blikje ansjovis (in olijfolie (46 g), uitgelekt) 3 el olijfolie 1 teentje[...]
Bron: ah.nl2 potjes zwarte olijven zonder pit (ik heb de excellent zwarte olijven van AH gebruikt, die zijn echt zwart en geen gekleurde zwarte olijven) - 1 klein[...]
Bron: smulweb.nl1 rode peper - 3 teentjes knoflook - 250 gram groene olijven zonder pit - 2 theelepels cognac of sherry - wat citroensap - 10 gedroogde tomaten op olie[...]
Bron: smulweb.nl100 gr verse ansjovis met zeezout gepekeld 4 teentjes knoflook 350 gr zwarte olijven, eventueel ontpit 100 gr tonijn op olie 100 gr kappertjes 1 citroen 250[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 1 potje zwarte olijven zonder pit ca. 160 gr. 1 potje kappertjes netto 96 gr. 4 ansjovisfilets blikje 1 blikje tonijn in olie netto ca. 200[...]
Bron: smulweb.nl1 teentje knoflook 50 gr. groene olijven zonder pit 1 ansjovisfilet 2 el. olijfolie 1/2 tl. Italiaanse keukenkruiden zout, peper. Hulpmiddelen Keukenmachine[...]
Bron: smulweb.nl2 rode pepertjes - 3 teentjes knoflook - 250 gr groene olijven - 2 theelepels cognac - wat citroensap - 6 gedroogde tomaten - wat gedroogde oregano - plm.1[...]
Bron: smulweb.nlPureer 100 gr. olijven met: 4 ansjovisfilets (blikje) 2 el. kappertjes 1 el. citroensap enkele blaadjes basilicum 1 el. mayonaise. Bereidingswijze Klop door[...]
Bron: smulweb.nlOLIJFOLIE MAYONAISE - 2 eierdooiers (op kamertemperatuur) - 1/4 theelepel zout - 2.5 - 3 dl. groene olijfolie (op kamertemperatuur) - 2 eetlepels citroensap[...]
Bron: smulweb.nl2 potjes zwarte olijven zonder pit (ik heb de excellent zwarte olijven van AH gebruikt, die zijn echt zwart en geen gekleurde zwarte olijven) - 1 klein[...]
Bron: smulweb.nlFoto Wikipedia O, de tapenade van Monsieur Paul, 'onze' slager in Marseille... De zon schijnt erin, bij wijze van spreken, je proeft de olijven uiteraard, de[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlIk heb een basistomatensaus gemaakt en hiervan 2 heerlijke gerechten gemaakt. Schelpen gevuld met spinazie en ricotta en gehaktballetjes in tomatensaus .[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlIngrediënten 25 g pijnboompitten (zakje 65 g) 2 tenen knoflook 2 ansjovisfilets ((blikje 46), fijngesneden) 2 bakjes verse basilicum (a 15 g) 1 el[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 250 g zwarte olijven zonder pit (of pesto-olijven) 100 g peppadews (zoete pikante pepertjes, vleeswarenafdeling) 4 gedroogde tomaten[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 pot zwarte olijven zonder pit (160 g) 1 potje kappertjes (60 g) ½ blikje tonijn in olie (a 138 g) 1 blikje ansjovis in olie (46 g) 2[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 250 g groene olijven (zonder pit) 1 geroosterde paprika ((pot), uitgelekt) 2 tenen knoflook (gepeld) 4 ansjovisfilets (uitgelekt) 3[...]
Bron: ah.nl