Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 71 recepten
voor 6 personen Mayonaise, Gembersiroop, Yoghurt, Knoflook, peper en zout Bereidingswijze Ik gebruik altijd ongeveer 1 deel mayonaise en 2 a 3 delen Yoghurt.[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 8 226 gr gedroogde kikkererwten 1 grote ui, fijngesneden 450 gr rode biet 7 eetlepels tahini 3 teentjes knoflook, geperst 4[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 1 teentje knoflook 1 blikje (400 gr) zwarte bonen 2 eetlepels water 2 eetlepels citroensap 1 1/2 eetlepel tahini 3/4 theelepel[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 20 200 g droge kikkererwten 1 afgestreken theelepel bonenkruid 1 of 2 laurierblaadjes water om de kikkererwten te koken (dubbele[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 blik witte bonen (ca. 400 g.), uitgelekt 1 tl. gerookt paprikapoeder 2 tl. venkelzaad 1/2 tl. komijnpoeder 1 teentje knoflook,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 400 g kikkererwten uit blik, uitgelekt 3 teentjes knoflook 2 e citroensap 3 e tahin (sesampasta) 1 t komijnpoeder 1 t paprikapoeder olijfolie[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen Blik ± 450 gram gekookte kekererwten 2 eetlepels tahina (sesampasta) ± 1 dl tuinkruidenbouillon om de puree smeuïger te[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 g kikkererwten uit blik, uitgelekt 3 teentjes knoflook 2 e citroensap 3 e tahin (sesampasta) 1 t komijnpoeder 1 t paprikapoeder olijfolie[...]
Bron: smulweb.nlDit heb je nodig: Voor 4 personen: 1 groot blik kikkererwten, uitgelekt (ongeveer 500 gram); 1 eetlepel tahini (sesampasta); 125 ml. water (ongeveer, zelf[...]
Bron: smulweb.nlHummus, hoemoes, houmous, humous of humus (op z'n Turks): allemaal soort van verschillende namen voor hetzelfde gerecht, een lekkere dip van kikkererwten,[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlRauwe bietjes Onlangs lunchte ik in Amstelveen en at een ménage à trois van hummus. Zó lekker! Dus ik haalde de dag erop gekookte bietjes in huis. Kookte verse[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlHummus is de Arabische naam voor kikkererwten. Het broodbeleg met dezelfde naam wordt al eeuwen in het Midden-Oosten gegeten en bestaat uit gepureerde[...]
Bron: vitalevoeding.blogspot.beIk hou van hummus! Het is zo smeuïg, rijk van smaak en fris en een groot voordeel is dat je er je eigen smaken aan kan geven. Dit keer heb ik gekozen om een[...]
Bron: datesandalmonds.blogspot.nlBietenhummus met grookte tofu, rode quinoa (gekookt in het bietennat), en geroerbakte sprouty met champignons, ui, blanke amandelen, tamarinde en kappertjes -[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlAfgelopen weekend hadden we een borreltje. Dat vraagt natuurlijk om lekkere hapjes. Nou wilde ik niet voor dag en dauw opstaan, maar wel in de ochtend nog[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlDe laatste tijd hoor ik steeds meer mensen over bietenhummus (bieten meepureren met de hummus) als variant op de 'standaard' hummus. Toegegeven: de twee smaken[...]
Bron: puurjulia.blogspot.com