Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Ingrediënten Porties : 4 Voor de risottobodem 15 g boter 1 kleine ui, fijngesneden 200 g risottorijst 600 ml warme groentebouillon 1 knoflookteentje,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 1 personen Pasta, rijst, of wraps tonijn op blik kookroom 3 knoflookteentjes, geperst ui, gesnipperd kerriepoeder 1 ei evt. wat basilicum of bieslook[...]
Bron: smulweb.nlPesto is een Italiaanse delicatesse, die oorspronkelijk werd gemaakt door olijfolie, basilicumblaadjes, knoflook, zeezout, Pecorino en/of Parmezaanse kaas, en[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nlIngrediënten 500 g sperziebonen 1 ui 300 g risottorijst 1½ liter visbouillon 300 g zalmfilet 15 g basilicum (bakje à 15 g) 92½ g pesto alla[...]
Bron: ah.nlPesto is een Italiaanse delicatesse, die oorspronkelijk werd gemaakt door olijfolie, basilicumblaadjes, knoflook, zeezout, Pecorino en/of Parmezaanse kaas, en[...]
Bron: puurenlekkerleven.blogspot.nlEen heerlijk zomers gerecht! 250 gr risottorijst 1 ui, gesnipperd 1 teentje knoflook, fijngesneden scheut witte wijn ongeveer 1 liter bospaddenstoelenbouillon[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlTja, wat zal ik zeggen... Het recept hieronder komt uit Sergio Hermans nieuwe boek Just Cook It, maar ik heb wat dingen aangepast. En terwijl ik dat in een[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngrediënten Porties : 2 1 handje grote garnalen (ontdarmd en ontdooid) 1 “duimpje” gember 3 á 4 eetlepels (zoute) sojasaus (Japanse of Chinese) 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 royaal olie 2 grote aardappelen 6 sjalotten of bosui 1 eetlepel verse gember, fijngesneden 3 stengels citroengras, in stukken[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 2 el olijfolie 1 flinke ui (gesnipperd) 2 teentjes knoflook (fijngesneden) 300 gr risottorijst 1,5 L visbouillon 300 gr zalmfilet 400 gr[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 wortel in blokjes; 1 ui gesnipperd; 1 courgette in blokjes; 100 g soepgroente; 2 el olijfolie; 500 g mager rundergehakt; 2 teentjes[...]
Bron: smulweb.nl