Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 9 recepten
Ingrediënten 25 g boter 2 uien (in dunne ringen) 1 el bloem 1 flesje oud bruin bier (oud bruin ( 6 x 0.3 liter)) 1 laurierblaadje ½[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 pot vleesfond (380 ml) 1 bakje kastanjechampignons ((250 g), in plakjes) 1/2 winterpeen ((a 250 g), geschild) 50 g boter 1 sjalot[...]
Bron: ah.nlDeze "toversaus" is wereldberoemd. En dan bedoel ik die speciale soort van wereldberoemd in de nieuwe tijd. Hoewel Marcella Hazan hem al jaren en jaren geleden[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlJarenlang hebben wij geen zuurkool gegeten. In de herrineringen van M. was dit namelijk helemaal niet lekker. Totdat we het in een hut in Oostenrijk geserveerd[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlvoor 4 personen -4 dl kalfsbouillon -4 dl droge witte wijn -4 fijngesnipperde sjalotten -40 g champignonafval klein gesneden -tijm, laurier, dragon -250 g[...]
Bron: smulweb.nl25g boter 1 fijn gesnipperde ui 1 geperste teen knoflook 2 el wijnazijn 150ml water 0.5 tl mosterd 2 el bruine kandij 1 schijf citroen 1 laurierblad[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 25 gram boter 2 uien 1 el bloem 0,3 liter oud bruin bier 1 laurierblaadje 1/2 runderbouillontablet 1 kruidnagel Voorbereiding Snijd de uien in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor het kalfsbouillon : -200 g mergpijp -250 g kalfsbot -40 g boter -1 l water zout; enkele geplette peperkorrels ; 1 laurierblad -1 ui -3[...]
Bron: smulweb.nlHet voordeel van een slowcooker is dat je er geen omkijken naar hebt zodra alles erin zit, het nadeel is dat je wel op tijd moet beginnen. Gelukkig heeft een[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.com