Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 23 recepten
Ingrediënten 15 g boter 1 sjalot (zeer fijn gesnipperd) 100 ml cognac (slijter) 1 pot vleesfond (380 ml) 250 ml slagroom 2 el groene peperkorrels zet[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 pot vleesfond (380 ml) 1 bakje kastanjechampignons ((250 g), in plakjes) 1/2 winterpeen ((a 250 g), geschild) 50 g boter 1 sjalot[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 25 g boter 1 zak soepgroenten (250 g) 2 tenen knoflook (gehalveerd) 1 pot vleesfond (380 ml) 1 beker slagroom (250 ml) 1 el zwarte[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 50 g boter 1 zak soepgroenten (250 g) 2 tenen knoflook (gehalveerd) 1 pot paddestoelenfond (380 ml) 1 beker slagroom (250 ml) 1 schaal[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 el olijfolie 1 kleine ui (gesnipperd) 1 bakje champignons (250 g) 1 teen knoflook (fijngesneden) 1 beker slagroom (250 ml) 1 el Dijon[...]
Bron: ah.nlWanneer je denkt aan tapenade, komt wellicht automatisch de hele fijne tapenade die je op een stokbroodje smeert in je gedachten. Deze tapenade is duidelijk[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlWanneer je denkt aan tapenade, komt wellicht automatisch de hele fijne tapenade die je op een stokbroodje smeert in je gedachten. Deze tapenade is duidelijk[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlMakkelijk te maken en ontzettend lekker! Bijkomend voordeel: weinig afwas... 2 biefstukjes klein potje rode pesto 250 gr cherrytomaatjes basilicum 250 gr pasta[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlvoor 4 personen 1/2 paprika borrel wodka scheutje tomatenketchup 1/2 bakje champignons 1 uitje blikje tomatenpuree koksroom peper/zout augurken jus de veau[...]
Bron: smulweb.nl1/2 liter bearinaisesaus * 2 theelepels tomatenpuree. Bereidingswijze Roer de tomatenpuree door de bearnaisesaus en uw choronsaus is gereed vor het gebruik[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 250 gram champignons 1 rode paprika 1 groene paprika 1 grote ui 1 bol knoflook, gepeld 3 augurkjes (zoetzuur) 1 bosje peterselie 250 ml[...]
Bron: smulweb.nl1,1 dl cognac* 2 dl runderbouillon* 1,1 dl room* 2 el boter* Bereidingswijze Doe de cognac in een pannetje en flambeer tot de vlammen uit gaan (4-5 minuten).[...]
Bron: smulweb.nl1 biefstuk tartaar van onbesproken kwaliteit, rauw dus moet zeer vers zijn! 1 a 2 tl groene pesto olijfolie 1 á 2 el geroosterde pijnboompitten (grof[...]
Bron: smulweb.nl